Teşkilat dizisine başrol oyuncusu veda etti

Dördüncü sezonuyla ekrana dönecek olan Teşkilat dizisinde şoke eden bir ayrılık yaşandı. Teşkilat dizisine başrol oyuncusu Deniz Baysal veda etti.

featured

Dördüncü sezonuyla ekrana dönecek olan Teşkilat dizisinde şoke eden bir ayrılık yaşandı. Teşkilat dizisine başrol oyuncusu Deniz Baysal veda etti.

Teşkilat dizisinde ‘Zehra Balaban’ karakterine hayat veren başrol oyuncusu Deniz Baysal, ekipten ayrıldı.

Murat Yıldırım’ın başrolünde devam edecek olan dizide yeni bir TİM kurulacağı öğrenildi.

Teşkilat ekibine veda eden Deniz Baysal, Instagram hesabından bir veda paylaşımında bulundu. Baysal, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“HER DAİM YANINIZDAYIM”

“Benim için kolay değil. Nasıl kısa yazabilirim, anlatabilirim bilmiyorum ama…Bi yolun daha sonuna geldik. Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat. Bu yolculukta, 3 sezonda emeği geçen tüm canım ekip arkadaşlarım… Her birinizi çok seviyorum. Bi kusurum olduysa affola…

Benim için bitmiş olsa da, her daim yanınızdayım. Unutulmaz anılar yaşadık hep birlikte. Ne mutlu bana! Yolunuz her zaman açık olsun. Ve siz kıymetli izleyicilerimiz; 3 sezon boyunca verdiğiniz her destek, yaptığınız her eleştiri için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız…

“AĞLAMIYORUM GÖZÜME HANÇER KAÇTI”

Nasıl veda edebileceğimi bile düşünememiştim açıkçası… Teşkilat’tan bi Zehra Balaban geçti… Ağlamıyorum gözüme hançer kaçtı.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir