‘Düğün öncesi diktireceğim, nişanlımın ruhu duymaz’ diyen kullanıcının paylaşımına tepki!

Sosyal medyada her gün yeni bir skandalla karşılaşıyoruz. Son olarak bir forum sitesinde, ‘’Düğün öncesi diktireceğim, nişanlımın ruhu duymaz’’ diyen bir kullanıcının paylaşımı tepki çekti.

featured

Forum sitesinde yapılan bir paylaşım, sosyal medyanın gündemine oturdu. Kadın olduğunu iddia eden bir kullanıcı, ‘’Düğün öncesi diktireceğim, nişanlımın ruhu duymaz.’’ diyerek kızlık zarını diktireceğini söyledi.

O kullanıcı şunları yazdı;

‘’Nişanlım beni bakire sanıyor, 3 kişiyle yattım. Helalimsin dokunamam sana filan diyor süzme salak ya… Düğün öncesi diktirecem zaten salağın teki nerden anlayacak dimi?’’

Söz konusu paylaşımın ‘’trol’’ yani yalan bir paylaşım olduğu, paylaşımı yapanın erkek olabileceğine dair yorumlar yapıldı.

Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları da böyle olayların çok olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

İşte ‘’Düğün öncesi diktireceğim nişanlımın ruhu duymaz’’ diyen o kullanıcının paylaşımına gelen yorumlardan bazıları;

“çünkü salak” nişanlısı, salağın teki olan yurdum kezbanı söylemi. ben demiyorum salak diye, kendisi diyor. konu senin bakire olmaman, daha önce biriyle yatmış olman değil aslında burada. katıksız or*spu ve yalancı bir sürtük olman.

salağın tekiyse hatta süzme salaksa neden evleniyorsun o adamla ablacım?. şimdiden müstakbel eşine salak diyen ve onu salak yerine koyan kadın asıl icraatlarını evlendikten sonra yapacaktır. adama yazık olacak. korkarım o 3 evlendikten sonra 33 olacak

sitedeki yazı troll olsa da bu mantıkta düşünen insanlar var cidden. kadın veya erkek fark etmez, bir insanın bedeni değil ruhu sürtük olmasın, yeterli.

artık or*spuya or*spu demesek mi acabaa, hayatın içinde herkes or*spu olmuş..

gelinlik mi? doğru bildim değil mi arkadaşlar?

şu yazının trol olduğunu, o yazanın erkek olduğunu anlamayan kreşe bile değil, ilk emeklemeye başladığı ana geri dönüp hayata oradan yeniden başlasın. çünkü şu ana kadar boşa yaşamış.

kesin yaşanmıştır. hatta birazdan biri çıkıp ”olay doğru, ben diktirilen kızlık zarıyım” diyebilir.

trol yazi, ama boyle insanlarin cok oldugunu biliyorum. hayatinizin geri kalan kismini bir yalan uzerine kurmaya utanmayacak misiniz ? gerci bunu dusunen insan; utanc duygusunu hic tatmamistir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir