Dizileri tutmayan Hande Erçel oyunculuğu bıraktı

Tatar Ramazan dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Hande Erçel'in oyunculuk kariyerini sonlandırdığı iddia edildi.

featured

Oyuncu Hande Erçel, son oynadığı dizi ‘Bambaşka Biri’ 16. Bölümüyle ekranlara veda etti. Dizi çekimleri biter bitmez, sevgilisi Hakan Sabancı ile Bali’ye giden Erçel saçını da bakır rengi yapmıştı.

BAKIR RENGİ İLE HAYRANLARI YENİ DİZİ BEKLİYORDU

Saç rengi değişince Erçel’in bazı takipçileri tarafından yeni bir diziye başlayacağı iddia edilmişti. Bakır saçı ve yeni karakter ile karşımıza çıkacağını beklediğimiz Hande Erçel şok bir karar aldı.

OYUNCULUĞU SİLDİ!

Erçel, sosyal medya hesabındaki biyografisinde yer alan ‘Oyuncu’ ifadesini sildi. Erçel rol aldığı dizilerden, setten fotoğraflarını da sosyal medya hesabından kaldırdı. Erçel’in oyunculuk geçmişine yaptığı temizlik akıllara ‘Oyunculuğu mu bırakıyor?’ iddialarını getirdi.

SANAT ATÖLYESİ AÇACAĞI İDDİA EDİLDİ

Sosyal medyada bulunan ‘Blogyagmuru’ adlı magazin sayfasına ise bomba bir iddia geldi.

İddiaya göre Hande Erçel ve Hakan Sabancı sanayide görüntülenmiş, Erçel’e sanat atölyesi açılması için kollar sıvanmış. Takipçiler tarafından gelen bu iddia, Hande Erçel’in oyunculuğu bıraktığı söylentilerini güçlendirdi.

“BEN DE BUNDAN ÇOK YORULDUM”

Oyunculuğu sıklıkla eleştirilen Hande Erçel 5 gün önce magazin muhabirlerine sitem etmişti. Erçel, “Bir hedef gösterilme durumu var üzerimde. Hem oyunculuk hakkında, hem özel hayatım. Her gün hedef gösteriliyorum. Ben de bunun sebebini bilmiyorum. Artık ben de bundan çok yoruldum. Dediğim gibi çok fazla hedef gösterme hali var benimle ilgili. Tam olarak nedenini çözemedim. Yıpratıyor diyemem. Ama beni sadece şu çok üzüyor, çok fazla konu varken neden ben? Ben çok kendi halinde yaşayan bir insanım, beni bir salın”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir