İngiltere’nin en müstehcen yarışması Love Island All Star başladı

Love Island All Star eski yarışmacıların katılımıyla başladı. Kameraları umursamadan zaman zaman cinsel ilişkinin bile yaşandığı yarışmada Callum eski sevgilisinin karşısında masaj yaptırmasına şaştı kaldı.

love ısland all star yarışması izle

Love Island, tamamen yeni bir all-star sürümüyle geri döndü. İngiltere’nin en çok izlenen yarışmalarından Love Island/Aşk Adası All Star yarışmasıyla ekranlara geri döndü. Geçtiğimiz yıllarda Türk oyuncu Ekin Su‘yun da katıldığı müstehcen yarışmada eski yarışmacılar yine formlarında..

Love Island All Stars, dizinin en iyi geçmiş yarışmacılarından 12’sinin villa romantizminde ikinci (veya üçüncü) şans için geri döndüğü popüler ITV2 flört programının bu yılın kış programıdır.

Love-Island-All-Stars-youtube

Geçen yılın sonlarında, Aşk Adası Oyunları, uluslararası Aşk Adası evreninin eski yıldızlarını da bir araya getirdi; ancak dizi, eski Britanya sezonlarından birçok yarışmacının katılmasına rağmen Birleşik Krallık’ta yayınlanmadı.

Love Island all star

Geçen Ocak ayında Laura Whitmore’un yerine Georgia Harrison, Toby Aromolaran, Kaz Kamwi, Chris Taylor, Georgia Steel, Anton Danyluk, Hannah Elizabeth, Jake Cornish ve Demi Jones’un da aralarında bulunduğu adalılardan oluşan bir kadroyla ev sahipliği yapan Maya Jama, oturumlara geri döndü. 

Luis Morrison, Liberty Poole, Mitchel Taylor. Ancak her şey son sezonlarda olduğu gibi değil ve ünlü gizli ev Casa Amor’un All Stars’ın şovunda yer almayacağı iddiaları ortaya çıkıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir