Dilek İmamoğlu’ndan ahlaksızlığın reklamı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait İstanbul Kitapçısı'nda çocuğun cinsel tacize uğramasının konu edildiği pedofili ahlaksızlığının reklamı CHP’li Başkan Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu tarafından yapıldı.

featured

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesindeki İstanbul Kitapçısı’nda satılan çocuk kitaplarında skandal ifadeler yer aldığı ortaya çıktı.

Çocuk kitabı kategorisinden satışa çıkarılan ‘Aşk ve Dostluk’ ile ‘Çıtır Çıtır Felsefe’ adlı kitaplar sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

‘Aşk ve Dostluk’ adlı kitapta; çiftler arasındaki temas, “Aşk ancak özel alanda var olur; ancak bu özel alanda öpücüklere, okşamalara, dokunuşlara yer vardır; bedenler birbirini keşfeder ve birbirleriyle konuşur” gibi iğrenç ifadeler yer alıyor.

‘Çıtır Çıtır Felsefe’ adındaki kitapta ise pedofili kapsamında bölüm yer alıyor. Kitapta; Hügo adlı erkek çocuğunun arabada yanına oturan bir erkek tarafından nasıl taciz edildiği detaylarıyla anlatılıyor.

İBB kitapçısında pedofili rezaleti! Çocuk tacizi anlatıldı: ‘Elini pip.min üstüne koy…’

PEDOFİLİ SKANDALININ REKLAMI DİLEK İMAMOĞLU’NDAN

CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun kızı Dilek İmamoğlu’nun, pedofili ifadelerin yer aldığı skandal kitabı küçük kızıyla birlikte çektiği video ile tanıttığı ortaya çıktı.

İşte Dilek İmamoğlu’nun o videosu…

https://twitter.com/ElifLia06/status/1538595749763637250?s=20&t=i04HrbKQ-5kPM-a8maMxYQ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir