İBB kitapçısında pedofili rezaleti! Çocuk tacizi anlatıldı: ‘Elini pip.min üstüne koy…’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait olan İstanbul Kitapçısı'nda satılan bazı kitaplarda skandal cümlelere rastlandı. Çocuk kitabı kategorisinden satılan 'Aşk ve Dostluk' isimli kitapta çiftler arasındaki temas açıkça anlatılırken, 'Çıtır Çıtır Felsefe' adındaki kitapta bir çocuğun da cinsel tacize uğraması konu ediliyor.

featured

Daha önce terörist Sakine Cansız ve Nurettin Demirtaş’ın kitaplarının satışa sunulduğu İBB‘ye ait İstanbul Kitapçısı’nda yine bir skandala imza atıldı.

Çocuk kitapları kategorisinden satışa sunulan ‘Aşk ve Dostluk’ isimli kitapta çiftler arasındaki temasın açıkça anlatıldığı şu satırlara yer verildi:

“Aşk ancak özel alanda var olur; ancak bu özel alanda öpücüklere, okşamalara, dokunuşlara yer vardır; bedenler birbirini keşfeder ve birbirleriyle konuşur”

REZALET BUNUNLA SINIRLI KALMADI

Rezalet bununla da sınırlı kalmadı. ‘Çıtır Çıtır Felsefe’ isimli kitapta bir çocuğun cinsel tacize uğramasının konu edinildiği görüldü.

Kitapta, bir erkek çocuğunun arabada yanına oturan bir erkek tarafından nasıl taciz edildiği detaylarıyla anlatıldı.

Kitabın bir bölümünde, ”Elini pip.min üstüne koy…” ifadeleri yer aldı.

PEDOFİLİ İÇERİKLİ KİTABIN REKLAMI DİLEK İMAMOĞLU’NDAN

Bu pedofili içerikli Çıtır çıtır felsefe isimli kitabın reklamını İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu bizzat kendisi yapmış…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir