Dilan Polat ve Engin Polat’ın pembe oda iddialarına avukatlarından açıklama

Kara para akladıkları için tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın pembe oda istedikleri ve Dilan Polat'ın hamile kalması durumunda tahliye olabileceği iddiaları gündeme gelmişti. Polat ailesinin avukatı Hüseyin Kaya bu iddialara yanıt verdi.

featured

Yaşadıkları şatafatlı hayatın ardında kara para aklama olduğu ortaya çıkan Dilan Polat ve Engin Polat çifti aylardır tutuklu. Tutuklu oldukları halde gündem olmayı başarıyorlar. Son olarak çiftin pembe oda talep ettikleri iddia edilmişti.

Benzer Haberler
dilan polat bakırköy hastanesi
Dilan Polat’ın Bakırköy Akıl Hastanesi videosu yalan çıktı
IMG_6025
Dilan Polat’ın sağlık durumuyla ilgili yeni detay: Felç kalma riski…
IMG_5875
Dilan Polat Bakırköy akıl hastanesine sevk edildi
engin polat dilan polat ne zaman beraat edecek
Engin Polat Dilan Polat’la görüşmek için pembe oda talebinde bulundu

Bu iddialara avukatları Hüseyin Kaya yanıt verdi.

Avukat Kaya, “Pembe oda diye bir şey yok o uydurma ayıp oluyor gerçekten. 15 dakika Dilan ağlıyor, bu ülkede milyar dolarlık vergi suçları affediliyor” diyerek isyan etti.

“BACAKLARIM AĞRIYOR”

Öte yandan Engin Polat’ın kız kardeşi Kübra Uzun, tutuklu yargılanan Dilan Polat’ın kendisine gönderdiği mektubu sosyal medya hesabından paylaştı.

Dilan Polat mektubunda, “Sizi öyle çok özledim ki. Canım Kübra’m hepinizi çok seviyorum. Öyle sıkıldık ki dört duvar arasında Nilgün (Yılmaz) ile beraber yürüdük oda içerisinde bir ileri bir geri… Bacaklarım ağrıyor. Her gün düşünmekten…” ifadelerine yer verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir