Engin Polat Dilan Polat’la görüşmek için pembe oda talebinde bulundu

Dilan Polat ve Engin Polat çifti Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Lüks ve şaşaa dolu bir hayat yaşarken cezaevine giren, önce paylaşımlarındaki üslubu ve yaptıklarıyla tepki çekip sonrasında da kara para aklama, örgüt kurma ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla tüm Türkiye'nin radarına giren Polat çifti artık tutuklandı ve cezaevinde. Öylesi lüks bir yaşamdan sonra cezaevinde neler yaptığı merak edilen Dilan Polat'ın ziyaretçi listesinde çok çarpıcı bir isim olduğu ortaya çıktı. O bir astrologdu!

featured

Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Engin Polat, Pembe Oda talebinde bulundu. Ancak Engin ve Dilan Polat çiftinin Pembe Oda haklarını kullanabilmesi için tutukluluklarının 3 ayı doldurması ve hapishane kurallarına uymaları gerekiyor.

Gösterişli hayatlarıyla gündemden düşmeyen Engin ve Dilan Polat çifti, 5 Kasım’da kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklandı. Engin Polat’ın eşiyle görüşmek için Pembe Oda talep ettiği ileri sürüldü.

PEMBE ODA HAKKI İÇİN 3 AYLIK TUTUKLULUK SÜRESİNE DOLDURMASI GEREKİYOR

Cezaevine girdikten 11 gün sonra Marmara Cezaevi’den Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na nakil edilen ve bu süreçte sessiz kalan Engin Polat’ın eşi Dilan Polat ile görüşmek için Pembe Oda talep ettiği iddia edildi. Polat’ın Pembe Oda talebinin kabul edilmesi için cezaevinde 3 ayı doldurması ve hapishane kurallarına uyması gerekiyor. Polat’ın talebinin ilerleyen zamanda kabul edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir