Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanıyor!

Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç, 8 ay önce nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftin boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Koç ve Özdemir'in ortak bir boşanma açıklaması yapacağı ifade ediliyor.

featured

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, geçen sene ağustos ayında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturdu. Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları konuşulan çiftten kötü haber geldi.

Oğuzhan Koç ile evliliklerinde yaşadıkları sorunları çözemeyen Demet Özdemir’in, Zekeriyaköy’deki bekar evin geri döndüğü ileri sürüldü. Anlaşmalı boşanma kararı alan ve bunun için harekete geçen çiftin bugün ortak bir açıklama yapacağı konuşulanlar arasında.

Ağustos ayında evlenen çiftin 1-2 aydır evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı ve çiftin sık sık sorunlar yaşadığı iddia edilmişti. İddiaya göre; Koç, deprem nedeniyle doğum günü partisi yapmak istemeyen oyuncuya, yakın arkadaşları kutlama organize etti. Bu durumdan hoşlanmayan Özdemir, Koç’un bazı tavırlarından da rahatsız oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine Özdemir, eşiyle eve dönmek yerine arkadaşı Saadet Özsırkıntı’nın evine gitti.

Çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan Demet Özdemir, evliliğindeki krizi kabul ederek “Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil” demişti.

Oğuzhan Koç’un başrol olduğu filmin galasına katılmayan Demet Özdemir, bir kez daha ayrılık iddiasını gündeme getirmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir