Hamdi Alkan bir deri bir kemik kaldı! Tam 60 kilo verdi

Hamdi Alkan uyguladığı diyet sayesinde resmen eridi. Toplam 60 kilo vermeyi başaran ünlü komedyen, zayıflamak isteyenlere adeta umut kaynağı oldu. İşte Hamdi Alkan'ın uyguladığı diyetin formülü…

featured

Diyet sayesinde kısa bir sürede tam 60 kilo veren Hamdi Alkan, hayranlarını şaşırtmayı başardı. Zayıflamasının sırrını şekersiz ve hamursuz beslenmeye bağlayan Hamdi Alkan, yaptığı diyetin detaylarını sevenleriyle paylaştı.

HAMDİ ALKAN’IN ZAYIFLAMA SIRRI

Hamdi Alkan kısa bir süre içerisinde toplam 60 kilo vererek görenleri şaşırttı. Başlangıçta tüp mide ameliyatı geçiren ünlü komedyen, beslenmesine de bir hayli dikkat etti. Geçirdiği ameliyat ile midesinin yüzde 80’lik kısmını aldıran Hamdi Alkan, yemek yeme isteğinde azalma olduğunu da gördü. Gün geçtikçe beslenmesine daha fazla dikkat eden ünlü komedyen, ideal kilosuna doğru ilerledi.

 

DİYETİN DETAYLARI

Ameliyatın ardından hızlı kilo vermek isteyen Hamdi Alkan, diyet ve spor yaparak sağlığına kavuştu. Tüm süreci doktorların gözetiminde geçiren ünlü komedyen, yaptığı diyette yağsız, şekersiz ve hamursuz ürünler tükettiğini belirtti.

Hamdi Alkan yaptığı diyet sayesinde 60 kiloyu kısa bir süre içerisinde verdi. Ayrıca sporunu ve diyetini sürdürmeye ederek, formuna dikkat ediyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir