Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan coşkulu kalabalığa 14 Mayıs çağrısı: “Gelin bu işi ilk turda açık ara bitirelim”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ Çerkezköy Hayri Batur Caddesi'nde düzenlenen mitingde coşkulu kalabalığa hitap etti. 14 Mayıs seçimleri için vatandaşlara tarihi bir çağrıda bulunan Erdoğan, "Gelin bu işi ilk turda açık ara bitirerek ülkemizi terör örgütlerinin ve tefecilerin eline bırakmama irademizi en güzel şekilde ortaya koyalım." dedi.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Çerkezköy Hayri Batur Caddesi’nde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Mitinge katılımın 75 bin olduğunu açıklayan Başkan Erdoğan, vatandaşlara seçime ilk turda bitirme çağrısı yaptı.

Başkan Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Sandıkları patlatmaya hazır mıyız? Sevgili Tekirdağlılar, gençler, değerli kardeşlerim, sizleri muhabbetle selamlıyorum. Aldığım rakama göre 75 bin kişi şu anda burada. Buraya Kırklareli ve Edirne’den geliyoruz. Dün İstanbul’da 1 milyon 700 bin kişi vardı. İstanbul kükrerse dünya titrer. Seçime artık günler kaldı. Batı alışacak, Dergilerle Erdoğan’a saldırmak işi çözmez. Gelin ilk turda açık ara bitirerek ülkemizi terör örgütlerinin ve tefecilerin eline bırakmama irademizi en güzel şekilde ortaya koyalım.

“KUMAR MASASININ HALİNİ GÖRÜYORSUNUZ”

Hayatta her hatanın bir bedeli vardır ama sandıktaki hatanın bedelini çocuklarımızın da ödeyeceğini unutmamalıyız. Kendi deyimleriyle kumar masasının halini görüyorsunuz. Şehitlerimizin kanlarıyla sağladığımız güvenliğimiz terör örgütlerinin insafına bırakılıyor. Milli değerlerimizi yabancılara peşkeş çekme sözü veriliyor. Bunlar ülkenin geleceği üzerine kumar oynuyor. Biz noter masası değiliz diyor, e niye oradasın?

“BAY BAY KEMAL’İN HAYALLERİ BİZİM YAPTIKLARIMIZA YETİŞMEZ”

Hayata geçmiş projeleri kendi teklifleri gibi anlatmaya kalkıyorlar. Bay Bay Kemal’in hayalleri bizim yaptıklarımıza yetişmez. Eser ve hizmet siyasetimizin ürünlerini günlerce anlatsak bitmez. Bay Bay Kemal’in hayalleri bırakın bizim vizyonumuza, yaptıklarımıza bile yetişemez. Türkiye Yüzyılı ile bu atılımları beraberce sonuca ulaştıracağız. 14 Mayıs’ta evlatlarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz? Tekirdağ böyle diyorsa inşallah 14 Mayıs’ta bu iş tamamdır. Biz Türkiye’yi belirli bölgeleriyle değil, 81 vilayetin tamamıyla büyüttük. Tekirdağ’a 21 yılda 62 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yaptık.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir