Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni dönemi resmen duyurdu: “Katma değeri milletimizin refahına harcayacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edirne'de düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de altyapı yatırımlarının tamamlandığını belirten Erdoğan, "Bundan sonra elde edilecek katma değeri milletin refahına harcayacağız" dedi.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Edirne’de düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

“Erdoğan Cumhurbaşkanlığı’na devam ettiği müddetçe hakkı, hukuku ve adaleti size teslim etmeyiz.

Terör örgütlerinin kimine bakanlık kimine hapisten çıkış sözü vermişler. Bizi ve bay bay Kemal’i kimin desteklediğine bakılınca tablo açıkça ortaya çıkıyor. Yurt dışına kaçan FETÖ’cüler CHP’nin reklam ajansı gibi çalışıyor.

“15 MAYIS GÜNÜ LİMONA ÇOK İHTİYAÇLARI OLACAK”

Dünkü İstanbul mitingini gördünüz. Bu kadar insanı vatan sevgisinden, evlat sevgisinden, ezan sevgisinden başka ne bir araya getirebilir?

Vaat diye anlattıklarının yarısı yapılmış, yarısı da saçma sapan işler olan birine bu ülke bırakılır mı? 15 Mayıs günü limona çok ihtiyaçları olacak. Sokağa attıkları limonu onlar için ayıralım.

“BENİM MİLLETİM BUNLARA DEĞİL ÜLKEYİ GÜNAHLARINI BİLE VERMEZ”

(Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı’ndan ayrılması) Hayatı yalan. Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine git, orada kahveyi yudumlayarak gelişmeleri izle. Acaba ne zaman öldürecekler? Rabbim isterse sular büklüm büklüm burulur. Benim milletim bunlara değil ülkeyi, günahını bile vermez.

Kaybedeceklerini anladıkları için şimdiden çamura yatmaya başladılar. Bilhassa, teknolojik imkanların böylesine geliştiği dönemde artık bu numaralar bayatladı. Kendi provokasyonlarıyla olay çıkartıp utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar.

Resmi rakamı aldırdım. Şu anda Edirne’de karşımda 25 bin kişi var.

“ARTIK YATIRIMLARI MİLLETİMİZİN REFAHINA HARCAYACAĞIZ”

Bu görüntüleri seyrettikten sonra bilhassa gençlerimizin aklına şöyle bir soru gelebilir: Hepsi tamam da biz zaten bunların içine doğduk, geleceğimize faydası ne olacak? Haklı bir soru. Hemen cevabını vereyim. Türkiye, 21 yıldır kazancını altyapı yatırımlarına harcadı. Türkiye, modern dünyada farklı bir yere ulaştı. Eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaşımdan emniyete, spordan konuta her alanda kendisin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesine taşıyacak yatırımlar yaptı. Artık altyapı yatırımlarımızı önemli ölçüde tamamladık. Bundan sonra ülkemizin elde edeceği katma değerin büyük kısmını milletimizin refahını artıracak çalışmalara kullanacağız. Karadeniz gazıyla buna hemen başladık. Gazımızı devreye alır almaz ilk ay konutlardaki tüm tüketimi ücretsiz yaptık.

Kandil’deki kitapsız ahlaksızlar bay bay Kemal’e destek veriyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir