Bu işin artık cılkı çıktı! Çiğ köfteciden cipsli pilav dürüm

Et tokatlayanlar, bıyığını buranlar, ‘’tatlının arasına dondurma koyacağım’’ diye bir şey yapıyormuş gibi davranarak hiçbir şey yapmadan sunum yaptığını zannedenlerin ardından dışarıda normal bir yemek yemek artık imkansız hale geldi. Bunları gören yurdum esnafı da yaptığı ilginç sunumlar ve tatları denemeye, denetmeye başladı. Son olarak bir çiğ köftecinin cipsli pilav dürümü sunumu sosyal medyada gündem oldu.

featured

Sosyal medyada yaklaşık 350 bin takipçisi bulunan bir çiğ köftecinin çektiği video sosyal medyada yüz binlerce kez izlendi.

İstanbul‘un Eyüp ilçesindeki bir çiğköftecinin dürüm arası pilavını tanıttığı video ‘’Bu kadar da olmaz’’ dedirtti.

Çiğ köfte dürümüne pilav koyan ve sunum anını kayda alan çiğ köfteci, o anları TikTok’tan paylaştı.

İşte çiğköfteciden cipsli pilav dürüm yapımı ile ilgili paylaşılan videoya gelen yorumlardan bazıları;

anlamadığım, anlam veremediğim sokak yemekleri akımıdır. az evvel twitter’da denk geldiğim saçma sapan bir videodur. yahu sizce de artık cılkı çıkmadı mı bu işin? güzelim türk mutfağını ucuz ayak ettiler. hintliler gibi ne bulurlarsa yapıp yemek diye video kaydına alıyorlar. kıytırık bir esnaf lokantasında 1 kase mercimek çorbası, 1 şişe su, 1 ekmek ve biber turşusu şu anda bu adamın hazırlamış olduğu ”şey”den çok daha kıymetlidir. benim için bomboş bir deneyim olurdu eğer ben şu pilav dürümü yeseydim.

mide kanaması geçirmek dediğin

adamı tam izlemedim ama gayet olabilir, evde de yaparım arada bir şeyler doldurup

bizim insanımız neden bu kadar mal? ilgi çekeceğim diye yapmadıkları iğrençlik kalmıyor gerçekten. geçenlerde biri çiğ köfteden lahmacun yapmıştı. çıta arşa çıkmış yine. çiğ köfteye cips koymak bile köfteye hakaretken bunun adı ne olur bilemedim.

çokta şi yapmamamız gereken dürüm yapımı. bunu bir italyan şef yapsaydı adını da inplave dorito drüm koysaydı pekala çokta tarz olabilirdi. mesai bitimi sıraya girerdik.

daha seyrederken 2 tane kalp damarı otomatik olarak tıkanıyor.

çiğköftecinin başında yaptığı silahla vurma işaretinden de anlaşıldığı gibi doymak isteyen değil ölmek isteyen yesin. eskiden güzel damak zevkleri bir filtreden geçip, halk arasında kulaktan kulağa anlatılır öyle bilinirdi. şimdi bu sosyal medya bok çöplüğünde önüne gelen food porncu, lezzet fetişçisi. bıyığı uzatıp burkan, birşeyleri tokatlayan, şaklabanlık yapan biri varsa oradan kaçın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir