CHP’nin müptezeli Ali Mahir Başarır Yalova’daki duruşmaya alkollü mü katıldı? Adliyeden utanç verici görüntüler…

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır skandalları ile gündemden düşmüyor. Ağabeyini Mersin büyükşehir Belediyesi'ne torpille işe yerleştirmesinin ardından ağabeyinin gay chat platformlarındaki yazışmalarının deşifre olmasıyla zor duruma düşen Başarır'ın CHP'nin fonladığı Halk TV'nin avukatlığını da yaptığı ortaya çıkmıştı. Alkol bağımlılığı bilinen Başarır'ın bugün Yalova Adliyesi'nde ortaya çıkan görüntüleri ise görenleri hayrete düşürdü.

featured

Yalova Belediyesi’ndeki 20 milyon 739 bin 664 liralık zimmet soruşturması çerçevesinde açılan davanın 9’uncu celsesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

CHP’li milletvekilleri, yolsuzluk nedeniyle görevinden uzaklaştırılan CHP’li eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın duruşmasında olay çıkardı. İstedikleri karar çıkmayınca mahkeme heyetinin üzerine yürüyüp hakaretler yağdıran CHP’liler, salondan kendi partilileri tarafından çıkarıldı.

thumbnail
CHP’li Ali Mahir Başarır, mahkeme heyetine saldırdı
Terörist mi milletvekili mi? CHP’li Ali Mahir Başarır, mahkeme heyetine saldırdı

DIŞARIDA DA TERÖR ESTİRDİLER

Adliye koridorunda hakimleri hedef almayı sürdüren CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Halkın iradesini gasbediyorsunuz. Yazıklar olsun. Hakimmiş. Neyin hakimisin sen. Ahlaksız herif.” diye bağırdı.

 

DURUŞMAYA ALKOLLÜ MÜ GELDİ?

Duruşma boyunca mahkeme heyetine laf atan ve hakaretler yağdıran Başarır, kararın açıklanması sonrası ise şirazesini yitirdi. Mahkeme salonundan çıkarken heyete hakaretler yağdıran Başarır, adliye koridorlarında da naralar attı.

Başarır’ın bu görüntülerine sosyal medyadan tepki yağdı. Pek çok sosyal medya kullanıcısı, alkole olan düşkünlüğü ile tanınan Başarır’ın mahkemeye alkollü geldiğini iddia etti.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir