Camdaki Kız’da Nalan’ın babası Tamer Karadağlı mı? Yeni bölüm sürprizlerle dolu

Kanal D ekranlarının en beğenilen dizilerinden biri olan Camdaki Kız'da Nalan'ın babası sonunda ortaya çıktı. Herkes tarafından merak edilen isim bu akşam yayınlanan yeni bölüme damga vurdu.

featured

Camdaki Kız 54. bölüm özetinde şok detay ortaya çıkacak. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanlarında esinlenerek ekranlara yansıtılan dizilerden sadece biri Camdaki Kız. İlk sezonundaki heyecanı 2. sezona yansıtamayan bu akşam Camdaki Kız 54. bölümü ile ekranlarda olan dizi de eminiz ki Camdaki Kız Nalan’ın babasının sesi bile diziye yepyeni bir heyecan katacağa benziyor.

Camdaki Kız Nalan’ın babası olarak diziye katılacak olan ismin Tamer Karadağlı olduğu iddiaları sosyal medyayı adeta ikiye bölmüş durumda

Televizyon kanallarına adeta ambargo koyuyor dedirten Gülseren Budayıcıoğlu eserleri arasında en başarılılarından olan Camdaki Kız Nalan’ın babası Camdaki Kız 54. bölüm fragmanında karşımıza çıkacağı iddia ediliyor.

Camdaki Kız Nalan’ın babası Camdaki Kız 54. bölüm de ablası Feride’yi arayıp kızı ile görüşmek istediğini söyleyince herkes şok oluyor. Öyle ki geçtiğimiz sezon da Camdaki Kız Nalan’ın babasının öldüğü haberi gelmişti.

NALAN’IN BABASI DAYISI ÇIKIYOR

İşte tam da bu sırada ortaya türlü türlü iddialar atılıyor. Psikolojik dramla geçen hayat hikayesi Camdaki Kız Nalan’ın babası dayısı mı soruları tekrar gündeme çıkıyor.

Nalan’ın zengin iş adamı Sedat ile evlenmesi, kocasının ilgisizliği çocuğunu düşürmesi derken psikolojik bunalıma girmesi ve karşısına Hayri’nin çıkması ile hayatının değişmesinin konu edinildiği Camdaki Kız dizisinde baş karakter Nalan’ın babası hakkında türlü türlü iddialar ortaya atılıyor.

Gerçek hikayeye bakınca aslında Nalan’ın anne ve baba dediği kişiler aslında anneanne ve dedesi olması gerçek hikayede karşımıza çıkarken, geçtiğimiz sezonda ölen kişi babası değildir. Camdaki Kız Nalan’ın annesi ortaokul yıllarındayken yanlarına gelen küçük dayısı, annesine tecavüz etmiştir ve Nalan bu ensest ilişkiden dünyaya gelmiştir.

Yani Camdaki Kız 54. bölümünde karşımıza çıkan kişi ise Nalan’ın gerçek babasıdır. Yani sahte dayısı olarak bildiği kişi Aslında Camdaki Kız Nalan’ın öz babasıdır.

Camdaki Kız 54. bölüm fragmanında Feride’yi telefon ile arayan kişi ile arasında geçen diyalogda ”beni ne hakla ararsın” sözleri herkesi şaşırtırken, aslında Feride’nin dayısı olarak bildiği kişi öz babası çıkacaktır.

Camdaki Kız Nalan’ın babası karakteri ile karşımıza çıkacağı iddia edilen şu sıralar hiç bir projede yer almayan Tamer Karadağlı olduğu iddia edilirken, Bu akşam yayınlanacak olan 54. bölümünde diziye dahil olacağı bilgisi mevcut.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir