CHP’de skandal bitmiyor! Bursa Osmangazi İlçe Başkanı Metin Akyolcular’ın 17 yaşındaki kıza mesajları ifşa oldu

featured

CHP’de son haftalara damga vuran taciz iddialarına bir yenisi daha eklendi.

CHP Bursa Osmangazi İlçe Başkanı Metin Akyolcular’ın, henüz 17 yaşında olan genç bir kızı taciz ettiği ileri sürüldü.

İlçeye bomba gibi düşen taciz iddiasında, Metin Akyolcular’ın gece geç saatlerde S.G.’nin telefonuna çeşitli emojiler gönderdiği belirtildi.

Telefonuna “abi” diye kaydetti

Başkanının gönderdiklerine anlam veremeyen genç kız, ne anlatmak istediğini sorduğunda ise hayatının şokunu yaşadı. Telefonuna “Metin Abi” diye kaydettiği kişinin kendisini taciz ettiğini anlayan S.G. olaya tepki gösterdi.

Metin Akyolcular’ın, gece saat 23.00’da “pişt” diyerek tacize başladığı, genç kıza sonrasında farklı emojiler attığı görüldü. S.G.’nin, “Neden böyle emojiler atıyorsun, bir şey de abi” demesi üzerine Akyolcular, “Bana abi deme” cevabını verdi.

“Senden hoşlanıyorum”

Buna anlam veremeyen genç kız bu kez “Neden abi demeyeyim ki” diye sorunca Metin Akyolcular, “Senden hoşlanıyorum” karşılığını verdi. Şoke olan genç kız terslediği ve konuşmayı sonlandırdığı ilçe başkanının bu davranışını annesine anlattı.

Kızının taciz edildiğini öğrenen anne, tüm mesajların çıktısını alıp CHP Genel Merkezi’nin yolunu tuttu. Genel başkan yardımcılarıyla görüşen anne,Akyolcular’ın mesajlarını gösterdi. Gereği yapılacak sözü verilip, anne ve kızı Bursa’ya gönderildi. Ancak taciz olayının üstü örtüldü.

Evli bir kadınla ilişkisi çıkmıştı

Öte yandan, geçtiğimiz aylarda yine basına yansıyan haberlerde Metin Akyolcular’ın evli bir kadınla ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı.

Eşinin kendisini Metin Akyolcular ile aldattığını açıklayan CHP mahalle delegesi 77 yaşındaki Z.G., 38 yaşındaki eşinin evi terk etmesinden sorumlu tuttuğu Akyolcular’ı elindeki belgelerle Genel Merkez’e şikayet etmişti.

Ancak tacize tepki göstermeyen CHP Genel Merkezi, Z.G.’nin partiden üyeliğinin düşürülmesi için harekete geçmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir