CHP kulislerinde Özgür Özel iddiaları! Kılıçdaroğlu destek verecek

CHP Genel Başkanlık koltuğunu bırakmak istemeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası bir durumda, "Sorumluluk almaktan çekinmem" diyen CHP Grup Başkanı Özgür Özel'i destekleyeceği CHP kulislerinde konuşuluyor.

featured

Seçim hezimeti sonrası CHP‘de sular durulmuyor. Seçim sonucunun müsebbibi olarak gösterilen Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı istifa sesleri yükselirken Kılıçdaroğlu seslere kulağını tıkayarak MYK’yı değiştirmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın da aralarında bulunduğu parti tabanından birçok kişi “değişim” sözlerini sıkça dillendirirken Kılıçdaroğlu’nun kurultayda kendi dışında birini aday olarak destekleyebileceği kulisleri gündeme bomba gibi düştü.

KILIÇDAROĞLU ÖZGÜR ÖZEL’İ DESTEKLEYEBİLİR

“Sorumluluk almaktan kaçmayacağım” diyerek CHP Genel Başkanlığı konusunda dikkatleri üzerine çeken CHP Grup Başkanı Özgür Özel’e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun destek vereceği konuşuluyor.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre CHP içerisindeki isimler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in adaylık çıkışını değerlendirerek, “Tartışmalar bir süre daha devam edecektir. Şu anda herkes iddiasını ortaya koyuyor” yorumunu yapıyor.

Kılıçdaroğlu tarafından dile getirilen “bayrak değişimi” ve “Değişime el veririm” açıklamalarına dikkat çeken isimler, “Kılıçdaroğlu’nun el verebileceği ismin Özel olabileceğini” söylüyor. Kulislerde İmamoğlu için ise, “Delege siyasi yasak riskinden çekinecektir. Ayrıca kimse İstanbul’da belediye başkanlığının bırakılmasını istemiyor” yorumu yapılıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir