Ceyhun Fersoy, Tolga Güleryüz’ün kazadan 10 dakika önce söylediği son sözlerini açıkladı

featured

Dün Amasya‘da meydana gelen kazada minibüs TIR’a arkadan çarptı. Yaşanan trafik kazası sırasında Tolga GüleryüzBurak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı.

Ceyhun FersoyMelis İşitenSergen DeveciÖzgür AyazBurak GülçebiUğur Şalvarcıoğlu ve Filiz Özbek ise hastaneye kaldırıldı.

Kaza geçiren oyuncu Sergen Deveci ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi

Bugün sosyal medyadan bir paylaşım yapan Melis İşiten ve Begüm Öner, hayatını kaybeden ünlü oyuncu Tolga Güleryüz ile ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.

“GİTTİĞİN YERDE ÇOK MUTLU OL”

Begüm Öner sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Şimdi bana siyah-beyaz yap bunu derdin ama ben senin enerjine neşene gölge düşürmek istemedim be Tolgiş… Seni çok sevdim hep de çok seveceğim.”

Ayrıca Begüm Öner, “Hiç yakışmadı bu sana be! İnanmak imkansız boşluğun çok büyük. Çok güzel hayallerimiz vardı bizi bekleyen. Vedan çok ani. Şakaların kulaklarımdan hiç eksilmeyecek çok anacağız seni ama çok sensiz, çok buruk, çok yarım… Gittiğin yerde çok mutlu ol emi” ifadelerini kullandı.

Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş’ın öldüğü kazayla ilgili Amasya Valisi’nden açıklama: ‘Minibüsün süratli olduğu tespit edildi’

YARALANAN İŞİTEN’DEN İLK MESAJ: “IŞIKLAR İÇİNDE UYU TOLGA’M”

Yaralanan Melis İşiten’den ilk paylaşım da geldi. İşiten, “Seni seviyorum. Işıklar içinde uyu Tolga’m” notunu ekledi.

“ÇOK BÜYÜK BİR ŞEY YAŞADIK”

Ayrıca İşiten, “Çok büyük bir şey yaşadık. Kaybımız ve acımız tarifsiz. Biz sağ kaldık, buna şükredip hayatımıza devam etmek için güçlü olacağız. Beraberiz. Sergen’in bilinci açık… Geçecek, geçireceğiz. Seviyorum” diye konuştu.

 

 

“HAYAT BUGÜN DEĞİŞTİ”

Bir diğer paylaşımında ise İşiten, “Buna yazamam bir şey. Sen hep bizimle olacaksın. Hayat bugün değişti” ifadelerini kullandı.

“BUNU YAZARKEN HALA İNANAMIYORUM”

Kazada yaralanan ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy da sosyal medya hesabından üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: “Canım çok acıyor; ama öyle böyle değil… 2-3 aya toparlarım, ama sen olmayacaksın… çok hayallerimiz, umutlarımız geleceğimiz vardı… Canım arkadaşım, dostum…. Seni anlatmak için seninle yaşamak lazım… Seni asla ama asla unutmayacağım… Bunları yazarken hala inanamıyorum… Çok seviyorum seni… Ama çok….”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir