Babasını öldüren Cansel Dilara Kınalı’nın ifadesi ortaya çıktı! Mustafa Emre Kınalı cinayetinin kan donduran detayları…

featured

İstanbul Ümraniye’deki Mustafa Emre Kınalı cinayetinin detayları ortaya çıktı.

İddiaya göre alkol bağımlısı olan ve eşinden bir süre önce boşanan 48 yaşındaki Mustafa Emre Kınalı, çocukları Cansel Dilara Kınalı ve 9 yaşındaki kardeşini 4 Aralık akşamı Ümraniye’deki evlerinde ziyaret ettiği sırada yine alkollüydü.

BABASINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Görüşme sırasında çıkan tartışmada iddiaya göre baba, kızına küfür edip saldırınca Cansel Kınalı da eline bıçak alarak, babasını doğru salladı. Baba Mustafa Emre Kınalı omuzuna aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybederken Cansel Kınalı gözaltına alındı.

Ümraniye’de baba-kız tartışması kanlı bitti! Cansel Dilara Kınalı, babası Mustafa Emre Kınalı’yı öldürdü…

Hakimlik, sorgusu sonrası şüpheli Cansel, şüphelinin kendisini bıçakla savunmak istediğine dair beyanları, maktule ait adli ölü muayene tutanağı, olay yeri inceleme raporları ve şüphelinin üzerine atılı suçu işlediğine dair samut deliller olması gerekçeleriyle tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

İFADESİNDE ANNESİNİ YALANLADI

Sabah’ta yer alan habere göre, genç kız, Hakimlikteki sorgusunda kendisini ve annesini savunma amaçlı hareket ettiğini söyleyerek “Babam, annemle benim üzerime geldi. Babam benimle hep tartışırdı. Annemin maddenin etkisi altında olduğuma dair beyanları doğru değildir. Madde kullanmamıştım ama bir süredir içmediğim için kötü durumdaydım” dedi.

Ümraniye’de tartıştığı babasını öldüren Cansel Dilara Kınalı’nın annesi: “Öldürmek amacıyla vursa omzundan mı bıçaklar?”

“PİŞMANIM” DEDİ

Sorgusunun devamında şüpheli Cansel, “Babamla tartışmamız kavgaya dönüştüğünde zaten mutfaktaydık. Orada bulunan bıçağı aldım ve rastgele savurmaya başladım. Kesinlikle babamı bıçaklama niyetim yoktu. Olayın böyle sonuçlanacağını hiç düşünmemiştim” şeklinde konuşarak çok pişman olduğunu, ambulans gelene kadar sokakta babasının durumunu merak ettiğini ve çok üzüldüğünü belirtti.

Annesi “Kızım kesinlikle masum” demişti… Ümraniye’de babasını öldüren Cansel Dilara Kınalı’nın suç dosyası kabarık çıktı!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir