Ümraniye’de baba-kız tartışması kanlı bitti! Cansel Dilara Kınalı, babası Mustafa Emre Kınalı’yı öldürdü…

featured

İstanbul Ümraniye’deki baba-kız tartışması kanlı bitti.

48 yaşındaki Mustafa Emre Kınalı şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşinden bir süre önce boşanmıştı.

Boşanma sonrası Cansel Dilara Kınalı ve 9 yaşındaki kardeşinin velayeti annelerine verildi. İddiaya göre baba alkol bağımlısıydı.

BABASINI OMZUNDAN BIÇAKLADI

Önceki akşam çocuklarını görmek için alkollü şekilde Cansel Kınalı’nın annesi ve kardeşiyle birlikte yaşadığı Ümraniye Tantavi Mahallesi’ndeki evlerine geldi.

Ancak görüşme sırasında tartışma yaşandı. İddiaya göre tartışma sırasında baba, kızına küfür edip saldırdı. Kızı Cansel Kınalı da eline bıçak alarak, babasını doğru salladı. Baba Emre Kınalı omuzuna aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti. Cansel Kınalı gözaltına alındı. Babanın cesedi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

“ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM”

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince gözaltına alınan Cansel Kınalı emniyette verdiği ilk ifadesinde, “Babam eve alkollü bir şekilde geldi. Bana küfürler etti saldırmaya başladı, tartışma yaşadık. Bende küfür etmemesini söyledim ama küfür etmeye devam ederek bana saldırdı. Ben de kendimi korumak için elime aldığım bıçağı ona doğru salladım. Onu öldürmek ya da yaralamak istemedim. Kendimi korumak amacıyla bıçağı rastgele salladım” dediği öne sürüldü.

Olay sırasında evde bulunan annesi de benzer bir ifade verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir