Ümraniye’de tartıştığı babasını öldüren Cansel Dilara Kınalı’nın annesi: “Öldürmek amacıyla vursa omzundan mı bıçaklar?”

featured

İstanbul Ümraniye’de bir bankada memur olarak çalışan Mustafa Emre Kınalı, bir yıl önce eşinden boşandı. Baba Mehmet Kınalı, ayrıldıktan sonra çocukların velayeti annede kaldığı için hafta sonları kızı ve oğlunu görmek için düzenli bir şekilde eski eşinin evini ziyaret ediyordu. Son ziyaretinde ise baba kız arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

İddiaya göre, baba Kınalı’nın alkollü olmasından dolayı çıkan tartışma yatıştırılamadı.

BABA MEZARA, KIZ CEZAEVİNE GİTTİ

Tartışmanın giderek büyümesiyle Cansel Dilara Kınalı, mutfaktan aldığı bıçakla babasını omzundan yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan baba, kalp krizi geçirdi.

Eski eşinin yaralanıp kalp krizi geçirdiğini gören anne, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri baba Kınalı’ya yapmış oldukları tüm müdahalelere rağmen, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç kız ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çıkarıldığı nöbetçe mahkeme tarafından da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kınalı ifadesinde “Bende küfür etmemesini söyledim ama küfür etmeye devam ederek bana saldırdı. Ben de kendimi korumak için elime aldığım bıçağı ona doğru salladım. Onu öldürmek ya da yaralamak istemedim. Kendimi korumak amacıyla bıçağı rastgele salladım.” ifadelerini kullandı.

Ümraniye’de baba-kız tartışması kanlı bitti! Cansel Dilara Kınalı, babası Mustafa Emre Kınalı’yı öldürdü…

“ESKİ EŞİM ALKOLLÜYDÜ”

Ekran Haber’den Başak Bilgin’in haberine göre, acılı anne ise, şöyle konuştu:

‘’Nasıl oldu tam anlamı ile halen anlamış değilim, eski eşim kızım ile konuşurken bir anda tartışma çıktı. Bıçaklama aşamasına nasıl gelinde, o bıçağı kızım hangi ara mutfaktan aldı anlamadım. Karşılıklı birbirlerine küfür ettiler, zaten eski eşim alkollü idi. Ben araya girmeye çalıştım ama başarılı olamadım. Kızım bir anlık sinir ile mutfaktan getirdiği bıçak ile maalesef babasını omuzundan bıçakladı.

“KIZIM KESİNLİKLE MASUM”

Kesinlikle bir tokat atma ya da başka bir şiddet olayı olmadı. Tamamen bir anlık tartışma büyüdü. Kızım sinir krizi geçirdi. Babası üzerine yürüyünce o da kendine hakim olamadı. Ben bıçağın, eski eşime saplandığını bile görmedim. Üstünü soyup yarasına baktığımız da omuzunda kan geldiğini gördük. Öldürmek amacıyla vursa, omuzundan mı bıçaklar insan. Hemen polisi ve acil sağlık ekiplerini aradık. Çok zaman geçmeden geldiler, acil bir şekilde müdahale ettiler ama maalesef yapılan tüm müdahaleler yetersiz kaldı. Muhtemelen kalp krizi geçirdi, zaten o kadar kan kaybı olmadı. Kızım kesinlikle masum, sonuç böyle olmamalıydı.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir