Can Yaman Pasha Fencer oyununun yüzü oldu

featured

Son olarak Özge Gürel ile Bay Yanlış dizisinde başrolü paylaşan  yetenekli oyuncunun dizisi yakın tarihte final yapmıştı.  Sonrasında ünlü oyuncunun hangi projede yer alacağı merak konusuydu. Hayranları tarafından ilgi ile takip edilen ve yeni bir dizi haberi beklenen oyuncu, adeta ters köşe yaparak seyirci karşısına çıktı.

Dolunay, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizileriyle Türkiye’de olduğu kadar diğer ülkelerde de geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu, bundan böyle oyunseverlerin yakından bildiği ‘Pasha Fencer’ oyunuyla da anılacak. Can Yaman, dünya genelinde 50 milyon oyuncunun oynadığı ‘Pasha Fencer’ (Savaşçı Paşa) oyununun Türkiye ve Ortadoğu yüzü oldu.

Can Yaman kimdir?

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2012 yılında Yeditepe üniversitesi Hukuk bölümünden mezun oldu. Çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir. 2014 yılında avukat olarak çalışırken aynı zamanda Cüneyt Sayıl Atölyesinde oyunculuk dersi de aldı. 1.83 boyundaki Can Yaman aynı zamanda lisanslı bir basketbolcudur. 2014 yılında Gönül İşleri sonrasında Dolunay dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran yakışıklı oyuncu Can Yaman Erkenci Kuş dizisiyle dikkatleri üzerine çekti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir