Çağatay Ulusoy BluTV dizisiyle ekranlara dönüyor

featured

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, BluTV dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Yeşilçam adlı dizi, 2021 yılında izleyiciyle buluşacak. BluTV sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Bu haberi vermek için daha fazla bekleyemedik. 1960’lar Türkiye’sinde, Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi…  Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, BluTV’nin ilk dönem dizisi #Yeşilçam, 2021’de sadece BluTV’de.”

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990’da, İstanbul’da doğmuştur.Türk oyuncu ve mankendir.2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Ay Yapım’ın yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı ve 2013 yılının Eylül ayında Star TV’de yayınlanmış olan ünlü Amerikan dizisi The O.C’nin yerli uyarlaması Medcezir dizisinde başrol oynayarak ününü arttırmıştır. Dizide Çağatay Ulusoy’a Serenay Sarıkaya eşlik etmiştir. En son Leyla Lydia Tuğutlu ile ‘Delibal’ adlı filmde rol almıştır.

2016’da Colin’s markasının reklam yüzü olan Ulusoy Bize Uyar adlı reklam filminde Victoria Secret mankenlerinden Taylor Marie Hill ile birlikte yer almıştır. Yapımcılığı Ay Yapım’ın yaptığı, Show TV’de 2016 – 2017 yılları arasında yayımlanan İçerde dizisinde Sarp Yılmaz karakterini canlandırdıktan sonra 2018-2020 yılları arasında da Netflix’te 4. sezon boyunca yayımlanan ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız’ın başrol karakteri olan Hakan Demir rolünü üstlendi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir