Burak Duymaz’dan kahreden Taha Duymaz paylaşımı

Hatay'daki enkazda cansız bedenine ulaşılan 19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz'ın vefatı herkesi derinden üzdü. Depremde kardeşleri Taha Duymaz ve Melek Duymaz'ı kaybeden acılı kardeş Burak Duymaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı. Zor günler geçiren Burak Duymaz, kardeşlerinin çocukluk yıllarında çekilen bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

featured

Hatay’ın Yayladağ ilçesindeki köy evinin mütevazi mutfağında yaptığı yemek videolarıyla tanınan genç fenomen Taha Duymaz, ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depreme halasının Hatay‘daki evinde yakalanmıştı.

Benzer Haberler
taha-duymazin-youtube-satildi
Hatay’daki depremde hayatını kaybeden Fenomen Taha Duymaz’ın YouTube kanalının satıldığı ortaya çıktı
taha duymaz cenazesi ne zaman
Taha Duymaz’dan geriye kalan eşyaları paylaştı! Ablasından yürek yakan açıklama…
taha-duymaz-melek-duymaz
Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz’ın cesedi bulundu

Taha Duymaz ve ailesi göçük altında kalmıştı. Umutlu bekleyiş sürerken, Melek Duymaz ile birlikte enkaz altında kalan Taha Duymaz’dan depremin 12. gününde acı haber gelmişti.

KARDEŞİ İLE BİRLİKTE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANMIŞTI

Taha Duymaz’ın kardeşi Burak Duymaz, sosyal medya hesabından kardeşlerinin mezarının fotoğrafını paylaşmıştı. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan 19 yaşındaki Taha Duymaz, kardeşi Melek ile birlikte Hatay’da son yolculuğuna uğurlanmıştı.

taha duymaz cenaze

KARDEŞLERİNİN ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Kardeşlerinin vefatıyla tarifsiz bir acı yaşayan Burak Duymaz, Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Burak Duymaz, Taha ve Melek’in çocukluk yıllarına ait fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Vefat haberiyle ailesini ve sevenlerini yasa boğan Taha’nın çocukluk fotoğrafı herkesi duygulandırdı.

burak duymaz taha duymaz instagram

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir