Taha Duymaz’dan geriye kalan eşyaları paylaştı! Ablasından yürek yakan açıklama…

12 gündür süren arama kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz ve kardeşlerinden acı haber geldi. Taha'nın ablası Semiha Duymaz, Instagram hesabını kapatacağını belirtirken, son paylaşımını yapıp kardeşine veda etti. Semiha Duymaz, Taha ve Melek'ten geriye kalan eşyaların fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.

featured

Yaptığı yemekleri paylaştığı videolarıyla ünlenen 19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz, kardeşleri, halası ve eniştesi ile birlikte Hatay’daki depremde enkaz altında kalmıştı. Günlerdir haber alınmayan Taha Duymaz’dan 12. günde kahreden haber geldi. Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz’ın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Benzer Haberler
armagan-caglayan-taha-duymaz-paylasimi
Armağan Çağlayan’dan yürek burkan Taha Duymaz paylaşımı: ‘İnsanın ömrü kelebek gibi’
taha-duymaz-melek-duymaz
Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz’ın cesedi bulundu
taha-duymaz-ragip-narin
Depremden önce kalbi sıkışan Taha Duymaz: ‘Kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum’ diyerek oraya koşmuş

‘INSTAGRAM’I KAPATIYORUM, BU SON PAYLAŞIMIM’

Kardeşlerinin vefatıyla yıkılan abla Semiha Duymaz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla yürekleri dağladı. Instagram hesabını kapatacağını belirten Semiha Duymaz paylaşımında, “Kaybımız büyük. Ailem ve ben bu süreçte yanımızda olan, olmak isteyip olamayan herkese teşekkür ederiz. Özellikle belirtmek isterim ki Instagram hesabımı kapatıyorum. Bu son paylaşımım olacak. Bundan sonra paylaşılan hiçbir şey beni ve ailemi temsil etmiyor. Herkesten Allah razı olsun. Allah bizlere ve sevenlerine sabır versin.” ifadelerine yer verdi.

taha duymaz

Semiha Duymaz, enkaz altından çıkarılan kardeşi Taha ve Melek’e ait eşyaların da fotoğrafını paylaştı. Kardeşlerinin eşyalarının yer aldığı kareye de Semiha Duymaz, “Dilerim Allah’tan Allah’ım kimseye bu acıyı yaşatmasın” notunu düştü.

TAHA DUYMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003 tarihinde Hatay’ın Yayladağı ilçesinde dünyaya geldi.

taha duymaz cenazesi

Aşçı olmayı hayal ettiğini söyleyen Taha Duymaz, Youtube’da yayımladığı, evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir