Hatay’daki depremde hayatını kaybeden Fenomen Taha Duymaz’ın YouTube kanalının satıldığı ortaya çıktı

Deprem sonrası enkaz altında kalan ve günlerce kendisinden iyi bir haber gelmesi beklenen fenomen Taha Duymaz yaşamını yitirmiş enkaz altında cansız bedenine ulaşılmıştı. Duymaz'ın vefatının ardından Taha Duymaz'ın YouTube kanalının Ahmet Suphi Kaplan tarafından satın alındığı ortaya çıktı.

featured

7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası Hatay’da yaşadığı evi yıkılan ve enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan günlerce sevenleri iyi bir haberin gelmesini beklemişti.

Günler sonra enkaz altındaki cansız bedenine ulaşılan Taha Duymaz‘ın ölümünün ardından YouTube kanalının satın alındığı ortaya çıktı.

DEPREME HALASININ EVİNDE YAKALANMIŞTI

Çektiği yemek videolarıyla kısa sürede ünlenen ve milyonlarca hayrana ulaşan Taha Duymaz, depreme halasının evinde yakalanmıştı.

Günler süren çalışmaların ardından milyonlarca hayranının iyi bir haber gelmesini umduğu Taha Duymaz ve kardeşi Melek’in enkaz altındaki cansız bedenine ulaşılmıştı.

VEFATININ ARDINDAN YOUTUBE KANALI EL DEĞİŞTİRDİ

Fenomen Taha Duymaz‘ın vefatının ardından YouTube kanalı da el değiştirdi. Kanalı satın aldığı öğrenilen Ahmet Suphi Kaplan sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı.

taha duymaz youtube

TAHA DUYMAZ’IN YOUTUBE KANALINI AHMET SUPHİ KAPLAN SATIN ALDI

Kaplan, kanalın bizzat Taha Duymaz tarafından kendisine satıldığını vurgulayarak bir de dekont paylaşımı yaptı. Ahmet Suphi Kaplan şu açıklamalarda bulundu:

 

Ahmet Suphi Kaplan instagram

taha duymaz youtube

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir