Buğrahan Tuncer ile beraber olan Eda Ece’nin düğün tarihi belli oldu!

Ünlü basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz aylarda aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlanan oyuncu Eda Ece nikah tarihi ile ilgili açıklama yaptı.

featured

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren güzel oyuncu Eda Ece, 5 yıllık sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz günlerde aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanmıştı.

DÜĞÜN TARİHİ 20 HAZİRAN DEĞİL

Ünlü oyuncu, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Çiftin 20 Haziran’da nikah masasına oturacağı konuşuluyordu. Fakat herkesin bildiği tarihte yanlışlık olduğu öğrenildi.

Beş yıldır flört ettiği basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 20 Haziran’da Boğaz’da lüks bir otelde evleneceği konuşulan Eda Ece’den düğün tarihi ile ilgili açıklama geldi.

21 HAZİRAN’DA NİKAH MASASINA OTURACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; nüfustaki adı Eda Ece Uzunalioğlu olan güzel oyuncu 20 Haziran’da 33. yaş gününü kutlayacak, 21 Haziran’da nikah masasına oturacak. Eda Ece’nin düğününde Şevval Sam’ın da sahne alacağı öğrenildi. Ünlü oyuncunun nikah şahitliğini menajeri Gaye Sökmen, Melda Nar ve Ayşegül Aldinç yapacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir