Brezilya’dan güvenlik görevlisinin kan donduran infaz videosu sosyal medyada gündem oldu

Brezilya'dan güvenlik görevlisinin infaz videosu sosyal medyada gündem oldu. Güvenlik görevlilerinin infazı saniye saniye kameralara yansıdı işte o görüntüler...

featured

Brezilya’dan güvenlik görevlisinin infaz videosu izleyenlerin kanını dondurdu. Brezilya’da yaşandığı öğrenilen olay kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sosyal medyada gündem olan videoya kısa sürede pek çok yorum yapıldı. Issız bir yerde güvenlik görevlisinin silahlı çatışmaya karıştığı görünler kan dondurdu.

Brezilya’dan güvenlik görevlisinin infaz videosuna yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

iki site güvenliği ile siteye baskın yapan iki tetikçinin çatışmaya girmesi ve güvenliklerden birinin infaz edilmesi ile sonuçlanan video. tuhaf olan tetikçinin kaçarken güvenliği öldürmek için özellikle durması.

bu brezilya nasil bir memlekettir amk dedigim video. sanki fps oyun tutorial videosu gibi. o kadar rahatlar.

amk latinleri nasıl bir hayat yaşıyorsunuz ya

brezilya için sıradan bir olay

sıradan bir cinayet videosu. infaz değil, türkiye için +18 bile abartılı. görende sizi finlandiya ve norveç’in arasına sıkışmış varoluşsal sancı çeken ressam zanneder.

site nasıl bir site bilmiyorum fakat silahlı saldırı riski olan bir yer ise toplu tabancalı güvenliklerin olması korumadan çok davet gibi bir önlem bence. ayrıca beyazlı arkadaşın neredeyse hiç eğitimi olmadığı çok net belli. en baştan şoka giriyor ve mantıklı hiç bir hareketi yok neredeyse. incecik direğin arkasına siper almasını geçtim adamlar markete gelir gibi yanlarına kadar geldiler, birazcık eğitimli ve soğukkanlı olsa rahatlıkla indirebilirdi saldırganları. normal ülkelerde bile silahlı güvenliklerin özel eğitim alması gerekirken brezilya’daki silahlı güvenliklerin bizim özel harekatçılar gibi filan olması lazım. yazık olmuş.

videoya keşke adamların sigorta girişinden başlasalardı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir