‘Bir kere ısırsam ne olur’ diyen sapık okul müdürünün savunması şaşkına çevirdi!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Şehit Öğretmen Nesrin İnigür İlkokulu müdürü 53 yaşındaki A.Y., iddiaya göre müdür yardımcısı 35 yaşındaki E.B.ye sözlü ve fiziki tacizde bulunmaya başladı. A.Y.'nin defalarca karşı koymasına rağmen odasında kapıyı kapatarak rızası dışında kendisine sarılmaya ve dudağından, yanağından ensesinden öpmeye çalıştığını ifade eden E.B., okul müdürü hakkında şikayetçi oldu.

featured

Şikayetin ardından sapık okul müdürü A.Y., İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açığa alınırken, hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

A.Y.’nin odasından çıkarken kendisine “Off hepsi senin mi bir kere ısırsam ne olur” gibi sözler söylediğini anlatan E.B., “Bana ‘ben senin tazmanya canavarınım, öyle bir hayvan var biliyor musun çiftleşme zamanında eşini inine kapatarak defalarca yapıyor ta ki hamile kalana kadar ben de sana öyle yapacağım, seni bu okula kapattım sana ben de tecavüz edeceğim’ dedi” ifadelerini kullandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında A.Y. hakkında ‘Cinsel taciz’ ve ‘Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı” suçlarından 16,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Ankara’da müdürden müdür yardımcısına taciz olayında yeni gelişme: ‘Ben senin tazmanya canavarınım’

“DUYGUSAL İLİŞKİ BAŞLANGICINDAYDIK”

Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık A.Y, müşteki E.B. ve taraf avukatları katıldı.

Mahkeme başkanı, dava dosyasına gelen evrakı okuduktan sonra taraflara söz verdi. Geçici görevle gelip okul müdürlüğü sınavının sonucunu beklediğini belirten müşteki E.B., bu durum söz konusu olduğundan olaylara sessiz kaldığını söyledi.

Sanık A.Y, suçlamaları kabul etmediğini söyleyerek “Aynı okulda görev yapıyorduk ben okul müdürüyüm kendisi de müdür yardımcısıydı. Bundan dolayı yakın çalışıyorduk. Sevgili değildik, duygusal ilişki başlangıcındaydık. İşin bu noktaya geleceğini düşünemedim. İddiaları tümünü reddediyorum. Bu olaylar okula ilk başladığımdan beri vardı” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir