Bilal Hancı’dan Volkan Demirel paylaşımı: ‘Asıl ayı benmişim’

Sosyal medya fenomeni Bilal Hancı, felaketin ilk dakikalarından itibaren yardım çağrısında bulunan ve ailesini İstanbul’a götürdükten sonra Hatay’a dönen Volkan Demirel ile ilgili bir itirafta bulundu.

featured

Kafalar’ın yıldızı Bilal Hancı’dan şaşırtan itiraf! Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay ve birçok ili etkileyen depremin ardından felaketin ilk gününde Hatay’da bulunan ve yaşanan afetin ardından gözyaşlarıyla yardım çağrısı yapan Volkan Demirel takımını ve ailesini tahliye ettikten sonra deprem bölgesine döndü.

Kafalar’ın yıldızı Bilal Hancı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Volkan Demir ile ilgili bir itirafta bulundu ve özür diledi.

BİLAL HANCI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Volkan Demirel’in ailesini İstanbul’a götürdükten sonra Hatay’a dönmesi ile ilgili bir haberi paylaşan Hancı paylaşımında, “Adama yıllarca hakaret ettik, taş attık, çakmak attık, direkleri yerinden söküp fırlattık. Çoğu zaman kendimce hakaret etmek için ”Ayı” dedim. Her şey için çok özür diliyorum bizi affet asıl ”Ayı” olan benmişim.” dedi.

AĞLAYARAK YARDIM İSTEDİ

Deprem felaketinin ilk gününden itibaren afetten etkilenen ve ağlayarak yardım isteyen Volkan Demirel, depremin ikinci gününde ailesiyle birlikte İstanbul’a dönmüştü.

Benzer Haberler
67883C5F-9D02-41DF-9FD5-6701B3729CD2
Brezilyalı futbolcu Felipe Melo meslektaşı Volkan Demirel’in çağrısına kayıtsız kalamadı
volkan-demirel-deprem
Volkan Demirel, canlı yayın açarak yardım istedi: ‘İnsanlar enkaz altında, yardım edin’

Demirel daha sonra ayarladığı özel uçakla tüm takımını tahliye eden genç teknik adam da ailesini İstanbul’a yerleştirdikten sonra yeniden Hatay’a gitti ve depremzedelere yardım etmeye başladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir