Volkan Demirel, canlı yayın açarak yardım istedi: ‘İnsanlar enkaz altında, yardım edin’

Kahramanmaraş, Gaziantep, Adana, Hatay ve birçok ilde hissedilen depremin ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den paylaşım geldi. Kendilerinin iyi olduğunu dile getiren Zeynep Sever Demirel, yakınlarına ulaşamadıklarını ifade etti. Instagram hesabından canlı yayın açan Volkan Demirel, gözyaşları içinde yetkililerden yardım istedi.

featured

Volkan Demirelden yardım çağrısı! Kahramanmaraş’ta saat 04.17’de meydana gelen deprem birçok ilde de hissedilirken çok sayıda vatandaşımız da depremden olumsuz etkilendi.

284 VEFAT, 2323 YARALI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, depreme ilişkin son bilgileri paylaştı. Oktay’ın açıklamaları şöyle; Büyük ölçekli, şiddeti çok yüksek ve 10 ilimizi etkileyen bir deprem. Cumhurbaşkanımız olayı birebir takip etmektedir ve yönetmektedir.

İlk etapta vefat, yaralı ve enkazlarla ilgili bilgi vereceğim. Kahramanmaraş’ta 70 vatandaşımızı kaybettik. Hatay’da 4 kişi vefat etti. Osmaniye’de 20 kaybımız var. Adıyaman’da 13 kaybımız var.

Diyarbakır’da 14 kaybımız var. Urfa’da 18 kaybımız var. Antep’te 80 kişi hayatını kaybetti. Adana’da 10 kaybımız var. Malatya’da 47 kaybımız var. Toplam itibarı ile 284 vefatımız var. 2323 yaralımız var.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınla Hatay’da bulunduğu bölgedeki insanlar için yardım istedi.

‘ALLAH RIZASI İÇİN HATAY’A YARDIM EDİN’

Canlı yayın sırasında gözyaşlarına boğulan Volkan Demirel, “Burada herkes perişan. Herkes can çekişiyor Hatay’da. Buraya lütfen ambulans, yardım. Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Yardıma muhtaç insanlar var. Allah rızası için yardım edin” ifadelerini kullandı. Volkan Demirel canlı yayın öncesi bir de hikaye paylaşmış ve yardım isteğini yenilemişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir