Battal İlgezdi’den İmamoğlu’na değişim ayarı! Tarafını belli etti

CHP'de seçim hezimeti sonrası değişim tartışmaları başlamış Ekrem İmamoğlu adeta genel başkanlık için taraf toplamaya çalışmıştı. Bu tartışmalar devam ederken Ataşehir Belediye Başkanı CHP'li Battal İlgezdi, partilerinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı 'değişim' hareketi başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak sert açıklamalarda bulundu. İmamoğlu ile yüz yüze yaptığı görüşmeyi anlatan İlgezdi, "Dedim ki, ‘Bana şu değişimi anlat.’, dedi ki, ‘Ben bilmiyorum’. Değişimin ne olduğunu bilmeden sen hangi değişimden bahsediyorsun?" ifadelerini kullandı.

featured

CHP’de seçim hezimeti sonrası Ekrem İmamoğlu öncülüğünde “değişim” sesleri yükselmişti. Kılıçdaroğlu sert hamleleriyle koltuğu bırakmayacağının mesajını verirken parti içerisindeki koltuk savaşı git gide büyüyor. Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu destekçileri artık tarafını daha net göstermeye başlamış durumda.

İLGEZDİ, İMMAOĞLU’NU HEDEF ALDI

Ataşehir Belediye Başkanı CHP’li Battal İlgezdi, olduğu konumun tehlike altına gireceğini düşündüğünden olsa gerek Kılıçdaroğlu’na desteğini İmamoğlu’na cephe alarak ifade etti. İlgezdi, Kılıçdaroğlu’na karşı ‘değişim’ hareketi başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

“DEĞİŞİMİN NE OLDUĞUNU BİLMEDEN SEN HANGİ DEĞİŞİMDEN BAHSEDİYORSUN”

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongresi’nde İmamoğlu ile yüz yüze yaptığı görüşmeyi anlatan İlgezdi, “Dedim ki, ‘Bana şu değişimi anlat.’, dedi ki, ‘Ben bilmiyorum’. Değişimin ne olduğunu bilmeden sen hangi değişimden bahsediyorsun?” ifadelerini kullandı.
CHP’nin kimsenin kariyer yapma yeri olmadığını belirten İlgezdi, “Seçmen bize kırgınken, durup dururken ortaya bir değişim tablosu koymak en büyük yanlıştır.” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir