Bakan Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na bir üzücü haber daha! HDPKK’nın büyükşehirlere eylem için gönderdiği terörist Hüsamettin Tanrıkulu yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörist Hüsamettin Tanrıkulu'nun yakalandığını duyurdu. Bakan Soylu, paylaşımında, "Sevgili Kılıçdaroğlu; Üzücü bir haber daha" diyerek güzel haberi paylaştı.

featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’nu üzecek bir haberi paylaştı. Soylu, terörist Hüsamettin Tanrıkulu’nun yakalandığını duyurdu.

Bakan Soylu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Kılıçdaroğlu; Üzücü bir haber daha: HDPKK’nın, Lavrion Kampı’ndan Türkiye’ye, büyükşehirlere eylem için gönderilen Delil kod Hüsamettin Tanrıkulu, İstanbul ve Diyarbakır Emniyeti tarafından yakalandı. Sadece savunduğun HDPKK’nın değil Yunanistan’ın da ilgiye ihtiyacı var”

İşte terörist Hüsamettin Tanrıkulu

İSTANBUL’DA YAKAYI ELE VERDİ

Konuya ilişkin bir açıklama da İçişleri Bakanlığından yapıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı koordinesinde Diyarbakır ve İstanbul Emniyet İstihbarat Şube Müdürlüklerince yürütülen çalışmalar sonucunda; Yunanistan Lavrion Kampı’nda sabotaj eğitimi alan, illegal yollarla Türkiye’ye giriş yapan ve PKK/KCK’nın talimatı ile büyükşehirlerde silahlı ve bombalı sansasyonel eylem hazırlığındaki *Delil* kod adlı *Hüsamettin Tanrıkulu*, İstanbul’da yakalandı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

GEÇTİĞİMİZ OPERASYONU DA BU ŞEKİLDE DUYURMUŞTU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröristlerle boy boy fotoğrafları çıkan ve milletvekilliği düşürüldükten sonra firar eden HDP’li Semra Güzel’in yakalandığını da “CHP liderini üzecek bir haber” diyerek duyumuştu.

Bakan Güzel’in yakalandığını duyurduğu paylaşımda, “Sevgili Kılıçdaroğlu, Sana üzücü bir haberimiz var: HDPKK’lı Semra Güzel enselendi. Güzel, sahte pasaport ve A.G. isimli Göçmen Kaçakçısı ve örgüt propagandası yapan kişi ile Edirne’ye giderken MİT ve İstanbul Emniyeti’nin başarılı operasyonu ile yakalandı” demişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir