Bahçeli’nin İYİ Parti’ye ittifak çağrısına bir yorum da AK Parti’den!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yerel seçimler için İYİ Parti'ye yaptığı ittifak çağrısına bir yorum da AK Parti'den geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İYİ Parti'nin yeri PKK ve FETÖ'nün yanı değildir. Bir siyasi parti artık belirli bir süresi geçmiş, aktörleri belli olmuş ve tamamen de başka bir siyasi partinin arkasında piyon olmuş bir partinin söyleyeceği sözün vatandaşın nezdinde karşılığı olmaz" dedi.

featured

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, A Haber canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

“İYİ PARTİ’NİN YERİ PKK VE FETÖ’NÜN YANI DEĞİLDİR”

Dağ, Bahçeli’nin İyi Parti’ye yapmış olduğu çağrıya ilişkin, ” İyi Parti’nin yeri PKK ve FETÖ’nün yanı değildir. İYİ Parti tarafından 26 Ağustos’taki beklentiler yükseltilmeye çıkartılıyor. Bu kongre için de aynı şey söylendi, ama kongrede akıllarda kalan 15 vekili keşke istemeseydik lafı oldu. Bir siyasi parti artık belirli bir süresi geçmiş, aktörleri belli olmuş ve tamamen de başka bir siyasi partinin arkasında piyon olmuş bir partinin söyleyeceği sözün vatandaşın nezdinde karşılığı olacağı söz konusu değildir” dedi.

Hamza Dağ, yerel seçimlere ilişkin de, “Belediye hizmetleri yönünden bir değerlendirme durumu söz konusu olduğunda 3 büyükşehirde kesinlikle belediye yönetimi değişir. İzmir’de biraz milletin farklı şekilde bir değerlendirmesi oluyor. Ben İzmir’de de inşallah biz bu dönemde çok şaşırtacak bir takım neticeler doğacağını, inşallah yerel seçimlere bu noktada uğraş veriyoruz.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir