Babalar Günü mesajları! En güzel Babalar günü mesajları, kısa, anlamlı

Babalar Günü mesajları ile babasını ailesinde baba gibi gördüklerini tebrik etmek isteyenler tarafından Babalar Günü mesajları günün ilk saatleriyle birlikte araştırılıyor. İşte en güzel, kısa, anlamlı Babalar Günü mesajları...

featured

Hayatımızdaki en kıymetli insanlardan biri olan babalarımızı bu özel günde mutlu etmek istiyoruz fakat kelimeler bazen kifayetsiz kalabiliyor. Babasını ve baba olan tanıdıklarını tebrik etmek isteyenler için en özel ve güzel resimli babalar günü mesajları haberimizde…

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Baba kelimesini düşündüğümde, birçok olumlu şey düşünüyorum. Aklımda bir babanın bu kadar harika bir görüntüsünün olmasının sebebi sensin. Babalar Günün kutlu olsun!

Hayata yine gelsem yine senin evladın olmak, yine sen benim babam ol isterim canım babam. Varlığına her daim şükrediyorum. Babalar Günün kutlu olsun.

Oyun arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım; Babalar Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

En zor durumlarda hepimizi sakinleştirdiğin için teşekkürler. Sen her zaman sarsılmaz desteğimiz oldun. Seni seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun!

Dünyadaki en büyük varlığım. Canım babam. Bu özel günde seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Babalar günün kutlu olsun canım babam…

Bana bırakacağın en güzel miras, sevgin ve ilkelerin olacak babacığım. Senin evladın olduğun için şanslı ve gururluyum. Günün kutlu olsun.

Saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettiğim, zor zamanlarımda varlığından güç aldığım babacığım. İyi ki varsın… Babalar Günün kutlu olsun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir