Aysun Kayacı yıllar sonra bakın nerede görüntülendi?

2012 yılında evlenerek yurt dışına taşınan, "benim oyum ile dağdaki çobanın oyu bir mi" sözleriyle geçmiş döneme damga vuran ve yıllardır gözlerden uzak yaşayan Aysun Kayacı, tatil için Türkiye'ye geldi. Bodrum'daki evinin iskelesinde görüntülenen Kayacı, aldığı kilolarla dikkat çekti.

featured

Bir döneme damga vuran modellerden biri olan Aysun Kayacı, yıllar sonra Bodrum’da ortaya çıktı. 2012 yılında yurt dışına taşınan model, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye geldi. Bodrum’da tatil yapan Kayacı, siyah mayosuyla görüntülendi.

BODRUM’DA TATİLDE GÖRÜNTÜLENDİ

1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında 3. seçilen Aysun Kayacı, yıllarca modellik ve oyunculuk yaparak adından söz ettirdi. “Dağdaki çobanla benim oyum eşit olamaz” çıkışıyla yıllardır konuşulmaya devam eden Kayacı, 2012 yılında Efe Kapancı ile nikah masasına oturarak Londra’ya yerleşti. Uzun zamandır ortalık görünmeyen Kayacı, sonunda ortaya çıktı. Ünü manken Bodrum’da objektiflere takıldı. Arkadaşlarıyla keyifli vakit geçiren Kayacı’nın aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir