Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara’dan üzen haber! İtalya’da tedavi görecek

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın tedavisine, Türkiye'ye Arjantin'den daha yakın olan İtalya'da devam edeceği öğrenildi.

featured

Galatasaray’da geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mauro Icardi’nin transferinde artık sona gelindi. Fransız devi Paris Saint-Germain ile 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkışan sarı-kırmızılılar, Icardi’nin Türkiye’ye gelmesini beklerken transferde yeni bir detay ortaya çıktı.

WANDA NARA’NIN TEDAVİSİNE İTALYA’DA DEVAM EDİLECEK

Sağlık sorunları yaşayan Arjantinli oyuncunun eşi Wanda Nara’nın tedavisinin Milano’da devam edeceği öğrenildi. Arjantin’de yayın yapan America TV’nin haberinde, Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın tedavisine İtalya’nın Milano kentinde devam etme kararı aldığı belirtildi.

Henüz Wanda Nara tarafından rahatsızlığı veya şüphelenilen durumun ne olduğu konusunda açıklama yapılmazken Milano’da bir dizi testten geçerek ciddi tedaviler alacağı ifade ediliyor.

WANDA NARA TEDAVİ SONRASI İSTANBUL’A GELECEK

Şu anda Arjantin’de olan çiftin önce Milano’ya geçerek Nara’nın tedavisi için gerekli hazırlıkları yapacağı, Icardi’nin ise Türkiye’ye gelerek Galatasaray’la resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. Nara’nın ise tedavi sonrası İstanbul’da yaşamaya devam edeceği bilgisi verildi.

Icardi’nin de sık sık eşinin yanına gidebilmek için tedavinin Arjantin yerine Türkiye’ye daha yakın olan İtalya’ya alındığı bilgisi verildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir