Avrupa’ya gidip veliaht prens ile evlenen Hande Macit’in hikayesi gündem oldu

Sosyal medya Avrupa’ya gidip veliaht prens ile evlenen Mersinli Hande Macit'in hikayesini konuşuyor. Arkadaş eğlencesinde tanıştığı sırada Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander'ın kim olduğundan haberi olmayan Macit, yıllar sonra Veliaht Prens ile evlenerek Almanya'da "düşes" unvanını aldı. Macit'in ulaştığı bu mutlu sona giden süreçteki detaylar dikkat çekti.

featured

Hayata gözlerini Mersin’de açan Hande Macit, bundan 12 yıl önce kaderini belirleyecek bir karara imza attı ve üniversite öğrenimi için Hollanda’ya gitti. Rotterdam kentinde eğitim alan Macit, geçtiğimiz yıllarda bir arkadaş eğlencesine katıldı. Macit’in burada tanıştığı kişi ileride hayat arkadaşı olacaktı.

YILLAR SONRA EVLENDİLER

Almanya Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander ve Mersinli Hande Macit bu eğlencede başlattıkları ilişkiyi ilerletti. İkili geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi.

ALMANYA’DA DÜŞES OLDU

Veliaht prens ile hayatını birleştiren Hande Macit, böylece Mecklenburg Düklüğünde “düşes” unvanı aldı.

Bu birliktelik sosyal medyada da ilgi odağı haline geldi.

HER ŞEY “SON ANDA” OLDU!

Macit, son anda katıldığı arkadaş eğlencesinde tanıştığı veliaht prensle hikayesini Sabah’a anlatırken çok mutlu olduğunu söyledi.

Eğlencede başlayan sohbetin telefon iletişimiyle devam ettiğini dile getiren Macit, Alexander ile iş birlikteliği yaptıklarını anlattı.

Macit “Hayatımda çok büyük bir değişim olmadı” diyor ve “Türkiye’nin tarihini etkileyen bir olayda yer aldığım için ve Alexander ile evlendiğim için çok mutluyum” sözleriyle coşkusunu paylaşıyor.

Hande Macit kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hande Macit ne iş yapıyor? İşte sosyal medya hesabı…

Veliaht Prens Georg Alexander ise şunları söyledi;

“Hande ile tanışmadan önce Türkler ve Türk kültürünü bilmiyordum. Daha önce Türkiye’ye gitmedim. Türkler çok sıcakkanlı insanlar ve aileye çok önem veriyorlar. Bizim aile yapımız da öyle. Daha önce Türkiye’ye gitmedim. Türkler çok sıcakkanlı insanlar ve aileye çok önem veriyorlar.

Bizim aile yapımız da böyle. Hande ile Tarsus’a gittim ve çok beğendim. Türkiye’nin her noktası tarih. Türk yemeklerine bayıldım. Sadece yemek için bile Türkiye’ye gidebilirim. Hande’yi ailem de çok sevdi. İleride Macklenburg’a taşınacağız. Dükalığımızda 108 yıl sonra ilk kez düğün gerçekleşecek. Çok heyecan verici” 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir