Aşk acısı çeken adamı aldatırken video çeken kıza tepkiler çığ gibi

Aşk acısı çeken adamı aldatırken video çeken kıza sosyal medyada tepki gösterildi. Genç kız için, ‘’Vicdansız’’ yorumları yapıldı.

featured

Sosyal medyada paylaşılan bir video tepki çekti. Yanında bir erkek varken telefonla sevgilisiyle konuştuğu iddia edilen kadın, erkek arkadaşı ağlarken o anları kameraya aldı.

Sevgilisi ağlamaklı bir şekilde ‘’Ya bir şey istemiyorum ya senden çok şey istemiyorum ya. Şu WhatsApp’a Instagram’a ayırdığın zamanı biraz da bana ayır. Dakika başı mesaj at demiyorum ben sana günde birkaç defa atsan yeter.’’ derken kameralara gülümseyen ve erkek arkadaşını aldattığı öne sürülen kadının görüntüleri sosyal medyayı salladı.

İşte aşk acısı çeken adamı aldatırken video çeken kadın için yapılan yorumlardan bazıları;

izlediğimde inanılmaz kötü hissetiren bir video oldu. olay şöyle: adam sevgilisini arayıp ilgi istiyor ağlayarak hem de ve sevgilisi bunu aldattığı kişi ile birlikte videoya çekiyor. bu kalpsizlik değil daha ötesinde bir şey.

sevgilisine “whatsapp’a, instagram’a ayırdığın zamanı biraz da bana da ayır” diye ağlayan erkeği de aldatsınlar amk. lan oğlum biraz delikanlı olun, erkek gibi olun, kadınlar ağlayan zırlayan adamı sevmezler

üzülme asker onlar hiç bir zaman bizim hislerimize sahip olamıcaklar. inanmıyorlar çünkü bu denli seviceğini hayal bile edemiyorlar.

salaksınız aq değer vermeyin şunlara biz yaşadık biliyoruz diyoruz meriçlik yapıyorsunuz. neyse zamanla akıllanırsınız oyna devam.

adamın bunları ağlayarak söylemesi çaresizliğini gösteriyor. burada kadınlar çaresiz erkekleri sevmez diyerek genelleme yapmayacağım. hiç kimse çaresiz birisini sevmez diyerek yapacağım.

kadın erkek ilişkilerinin bitme noktasına geldiğini gördüğümüz iğrenç olay.

vicdansızlık, kalpsizlik, acımasızlık, alçaklık, adilik. biri de demiş ki ”böyle davranan bir erkeği bırak da aldatsınlar.” size çok basit geliyor böyle şeyler.

kızın yüzünü bile görmeden verdim notunu. biraz beceri.

videodan sevgili oldukları ve kadının onu yanındaki adamla aldattığı nasıl anlaşılıyor? ben daha çok gösterdiği ilgiye takıntılı boyutta karşılık bekleyen, beklediği karşılık gelmedikçe de duruşundan ve karakterinden ödün veren bir adam görüyorum. tabi konu adam yalvar yakar bu haldeyken yanındaki erkek ile bunu dalgaya almak, video çekmekse kadındaki de karaktersizlik.

olm cok kotu lan. su videoda resmi rastgele kullanilan zenci olmak istemezdim.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir