Annesi kardeşini emzirirken gizli çekim yapan gencin paylaşımı şoke etti! Memeler ortada…

Annesi kardeşini emzirirken gizli çekim yapan genç yaptığı paylaşımla sosyal medyayı ikiye böldü. Annesinin özel görüntülerini YouTube’da yayınladığı iddia edilen gencin çocuk olabileceğine dair yorumlar yapılırken, bazı kullanıcılar da videodakilerin Türk olmadığını ve yabancı ülkede çekilmiş görüntüler olabileceğini söyledi…

featured

Sosyal medyada hemen hemen her gün farklı farklı olaylar karşımıza çıkıyor. Son olarak ‘’annesi kardeşini emzirirken gizli çekim yapan genç’’ başlığıyla bir video paylaşıldı.

Paylaşılan görüntülerde genç bir kadının bebeğiyle birlikte memeleri açık bir şekilde eğlendiği görülüyor. Bir kadının bebeğini emzirirken çekilen görüntülerin sosyal medyada gizli çekim olarak paylaşılması tepki çekti.

Görüntüleri çeken kişinin çocuk olabileceğine dair yorumlar yapıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise videodakilerin Türk olmadığını ve milleti kandırmak için paylaşıldığını yazdı.

İşte, ‘’Annesi kardeşini emzirirken gizli çekim yapan genç’’ başlığıyla paylaşılan videoya gelen yorumlardan bazıları;

Annesiyle eğlenceleri videolar çeken,(kendi söylemi) youtuber’dır. z kuşağı, sosyal medya manyaklığının kısa özeti gibi olmuş.

youtube sayfası şikayet edilmesi gereken gençtir.

Akıllara, salak yemin ederim, gerizekalı bu çocuk videosunu getirtmiştir. Yorumlar da abaza kaynıyor, şikayet edildi.

Neyin ne olduğunu bilmeyen bir çocuk. millet de ne oç. altına ne yorumlar yazılmış, bu salak çocuk inanıp da başka video da çekip atsın diye.

gün geçmiyor ki yeni bir hayırlı evlat tanımı bulmayalım…

Yorumlar midemi bulandırdı. bence herkes hemen şikayet bildirimi yapsın da video yayından kaldırılsın. yazık daha çocuk belli ki ne yaptığının farkında değil.

sanırım keklendik. yine de yayılmaması adına şikayet edilebilir.

bunu yapan youtuber 10 yaş üzeriyse getirin ellerimle pataklayacağım.

yabancı bir video’dan sesi kaldırınca videoyu kendi çektiğine ekşi sözlükteki salakları bile inandırmış youtuber.

eğer bu videodakilerin türk olduğuna inanan var ise elimde ankarada guzel bir saray var

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir