İşte CHP’li Ankara Yenimahalle Belediye kreşinin tabağı! Çocuklara bunu reva görüyorlar…

CHP’li Ankara Yenimahalle Belediye kreşinin tabağının görüntüleri, sosyal medyada büyük tepki çekti. Kreşte çocuklara verilen yemek tabağının fotoğrafını paylaşan bir vatandaş isyan etti.

featured

Kreş fiyatları tavan yapınca aileler de mecburen ucuz olan belediye kreşlerine yönelmeye başladı. Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde oturduğu öğrenilen bir vatandaş, sosyal medyada paylaştığı bir görüntüyle gündem oldu.

Çocuğunun CHP’li Yenimahalle Belediyesine ait Havva Gürbüz Gündüz Bakımevine başladığını söyleyen sosyal medya kullanıcısı, kek, yumurta, peynir, domates, salatalık ve ekmek ile birlikte demir tabak ve bardakta servis edilen sabah kahvaltısının görüntülerini paylaşıp isyan etti.

Ankara Yenimahalle belediye kreşinin tabağını paylaşan kullanıcı, şu sözleri kullandı;

‘’Kreş fiyatları tavan yapınca biz de evladımızı anca belediye kreşine gönderebildik. yenimahalle belediyesine ait havva gürbüz gündüz bakımevine evladımız bu sene başladı. öğretmenimiz sağolsun sık sık fotoğraf atıyor evlatlarımızı merak ettiğimiz için.

şu aşağıdaki fotoğrafı görünce neye uğradığımı şaşırdım. çocuklar 2019 doğumlu olup, göstereceğim fotoğraf bu yaş grubuna ait bir kahvaltı anıdır. kreşin aylık ücreti de 1400 liradır.

bu bir kreş tabağı, çatalı ve bardağı olabilir mi? malzemenin metal olmasına takılmıyoruz diyelim, hadi kırılıyor dökülüyor olsun. görebildiğim kadarı ile sahanda yumurta, kek, domates, salatalık ve ekmek aynı tabağın içinde… çatal ve bardak ise büyüklere uygun.

biraz gündem olsun, 3 yaşındaki çocuklara daha uygun sofra kursunlar isterim. bu yaş grubu zaten çok yemek seçip, zor yiyengillerden. bu belediyenin 2500 öğrencisi var. yazıktır, günahtır ya.’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir