Alparslan Kuytul’un terör yapılanması Furkan Vakfı’nın hedefinde yine Adana Emniyeti var

featured

Furkan Vakfı’nın sözde hocası Alparslan Kuytul’un Türkiye Cumhuriyeti karşıtı faaliyetleri devam ediyor.

Her fırsatta halkı devlete karşı ayaklandırma çağrısı yapan Kuytul’un ve militanlarının yasadışı faaliyetlerine göz açtırmayan emniyet güçlerine olan düşmanlığı ise devam ediyor.

Cübbeli Ahmet’ten Furkan Vakfı açıklaması: “Bunlar hem FETÖ ile hem PKK ile iç içe olan ve vatanımızı bölmek için uğraşan adamlardır”

 

Geçtiğimiz Ramazan ayında Gaziantep’teki cami provokasyonu ile emniyet güçlerini hedef almaya başlayan Furkan Vakfı’nın bu defa hedefinde yine Adana Emniyeti var.

Amaçları ibadet değil, provokasyon! Furkan Vakfı militanlarından camide büyük tahrik…

Daha önce “Adana Emniyet Müdürü istifa” paylaşımlarıyla Twitter’da gündem oluşturan Furkan Vakfı, bu defa da #AdanaEmniyeti etiketiyle Twitter’da destek arıyor.

ETKİNLİK GÖRÜNÜMLÜ TERÖR BULUŞMASI

Adana’da düzenlenen etkinlikleri iptal edilen Furkan Vakfı üyeleri, sosyal medyada #AdanaEmniyeti adı altında öfke kusuyor.

Sohbet adı altında terör buluşmaları düzenleyen Kuytul ve ekibi “İslami faaliyetlere engel olduğu” gerekçesiyle Emniyet güçlerini suçluyor.

EMNİYET’İ HEDEF ALIYORLAR

FETÖ ve PKK terör örgütlerine yakınlığı ile bilinen Furkan Vakfı yapılanmasının, yasadışı faaliyetlerine izin vermeyen emniyet güçlerini hedef alan girişimleri devam ediyor.

İşte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarıyla Alparslan Kuytul’un gerçek yüzü:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir