Amaçları ibadet değil, provokasyon! Furkan Vakfı militanlarından camide büyük tahrik…

featured

Bugün Furkan Vakfı militanları tarafından sosyal medyada paylaşılan “camide ibadet edenlere biber gazlı müdahale” görüntülerinin iç yüzü ortaya çıkmaya başladı.

Furkan Vakfı kurucusu Alparslan Kuytul’un “İtikafı yapacağız, buyursunlar engel olsunlar” açıklamasının ardından Furkan Vakfı militanları tam kapanma kurallarına meydan okuyarak Gaziantep’deki bir camiye akın ettiler.

CAMİ İÇİNDE AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER

Polisin ve güvenlik güçlerinin tam kapanma kurallarını hatırlatmasını dinlemeyen Furkan Vakfı militanlarının “devlete karşı sivil itaatsizlik” başlattıklarını söyleyerek Türkiye Cumhuriyeti devletine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Diyanet’e ağza alınmayacak küfürler savurdukları ortaya çıktı.

Güvenlik güçlerinin onlarca kez yapılan uyarılarına rağmen aynı küfürleri tekrarlayan ve cami içerisinden güvenlik güçlerini tahrik etmeye devam eden Furkan Vakfı militanları, kendilerini çıkarmak için cami içerisine giren güvenlik güçlerine tükürükle karşılık verdiler.

FETÖ VE PKK YANDAŞLARINA MALZEME

Türk polisine karşı algı operasyonu başlatan FETÖ ve PKK yandaşlarının beklediği malzemeyi vermek için Alparslan Kuytul’un davetiyle eylemlerini başlatan Furkan Vakfı militanlarının daha önce de benzer eylemler yaptığı biliniyor.

EN AZ FETÖ KADAR TEHLİKELİ

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın tarikat ve cemaatler raporunda FETÖ destekçisi olarak ifade edilen, Türkiye’nin terör örgütlerine karşı verdiği mücadeleyi hedef alan Furkan Cemaati Lideri Alparslan Kuytul, daha önce defalarca terör örgütlerini savunan açıklamalar yapmıştı…

“CHP’li milletvekilinin gerçekten MİT TIR’ları hakkında yaptığı kötü bir şey var mı, onu bilmiyorum. İddianamesini de o iddialar doğru mu, yalan mı onu da bilmiyorum. HDP’li milletvekillerinin de PKK’yı açıkça destekleyen bir ifadesi var mı ya da bir eylemi var mı, onu da bilmiyorum. Ben şunu biliyorum; bu ülkede terör ile alakası olmayan nice insanlar susturulmak için bir damga ile hapse atılıyor. Ben bunu biliyorum. Yaptıkları haksızlıklar ve zulümleri sebebiyle adalete zerre kadar inanmıyorum. Talimat ile işin yapıldığını biliyorum. Hiçbir mahkemeye de güvenmiyorum. Ama bunlar suçlu mu değil mi bunu da bilmiyorum. Bu ülkede suçsuz dahi olsanız, muhalifseniz hapse atılırsınız. Eğer etkili bir insansanız ve sizi susturamıyorlarsa bu işin yolu budur. İftirayı at sonrada hapse at. Biz böyle bir ülke olduk.”

POLİS MÜDAHALESİNE DE ÖFKELİ

Kuytul, HDP’lilerin protestosuna yapılan müdahaleye de ‘kendileriyle empati kurarak’ tepki göstermişti:

“Galiba bu durumu protesto etmek için bazı milletvekilleri Ankara’da yürüyüş mü yapmışlar, ne yapmışlar onlar da darp edilmiş. Bizim arkadaşlarımız darp ettiği gibi emniyet onları da darp etmiş. Yani polis, artık darp etmeye alıştı. Milletvekillerini de darp ediyorlar.”

Kuytul’a göre ‘terör örgütü üyeliği’ kesinleşmiş kişilerin Meclis çatısından çıkarılması ‘darbe’:

“Halkın seçtiğini sen nasıl darbediyorsun? Bu da bir darbedir. Hükümeti devirmeye kalkmak, darbe yapmak suçtur. Niye? Çünkü onu halk seçti. Bu milletvekilini de halk seçti. O cemaate paralel diyorlardı, eski isimleri paralelciydi. Şu anda aslında yine bir paralel yapı var. Hükümete karşı hükümet, gizli bir yapı var. Biri tutuklatıyor biri bıraktırıyor. Aralarında bir mücadele var ya da tepkiler gelince millet uyanacak, zulmü herkes fark etmeye başlıyor, neyse hadi bırakalım gibi… Böyle iğrenç yani… Ne adalet ne kanun, hiçbir şey yok. Tamamen talimat.”

Alparslan Kuytul’dan Gaziantep’te tehlikeli provakasyon!

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir