Ümit Özdağ’ın demografi fantezisi Kürtlerden Suriyelilere nasıl döndü?

Önümüzdeki yıllarda Türkiye'deki Suriyeli nüfusunun Türk nüfusunu geçeceği yalanıyla provokasyon yapan Ümit Özdağ'ın aynı yalanı Kürt nüfus için de kullandığı ortaya çıktı. 2012 yılında "Türkiye'nin demografik yapısı Kürt işgali altında" diyen Özdağ'ın bugün aynı ifadeleri Suriyeliler için kullanması düşündürücü...

featured

Bugün “Suriyeliler, Türk nüfusu geçiyor; Türkiye’nin demografik yapısı işgal altında” diyerek büyük bir yalana imza atan Ümit Özdağ‘ın aynı provokasyonu 2012 yılında Türkiye’deki Kürt vatandaşlar için de kullandığı ortaya çıktı.

Türkiye’yi sürekli işgal altında olarak gösteren ve kendisini kurtarıcı olarak sunan Özdağ’ın, en büyük argümanlarından biri de ‘nüfus’

ONA GÖRE TÜRKİYE SÜREKLİ İŞGAL ALTINDA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın gündemde kalmak ve maddi çıkar sağlamak amacıyla başvurduğu ‘stratejik yalanlar‘da taktiği hiç değişmiyor. Türk milletinin hassas olduğu konularda büyük yalanlar ortaya atan Özdağ, çevresine topladığı kripto FETÖ’cülere ve Soros fonuyla beslediği sosyal medya trollerine iddialarını sürekli paylaştırıyor.

WikiLeaks sızıntılarında Ümit Özdağ için şok ifadeler: ‘Türk Miloşeviç olmak isteyen eşkıya tipli…’

Emre Uslu başta olmak üzere firari FETÖ militanlarına verdiği “Kara Propaganda” derslerinde sürekli vurguladığı “Ortaya bir yalan koyun ve ısrarla o yalanı tekrar edin, millet inanmaya başlar” taktiğini bizzat uygulayan Özdağ’ın her gün yalan haberler ve kurgu içerikler paylaşması artık alışılagelmiş bir durum halini kazandı.

KÜRT VATANDAŞLAR İÇİN SKANDAL İFADELER

Savaştan ve ölümden kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli mültecilerin Türkiye’de Türk nüfusunu geçeceğini iddia eden Özdağ’ın aynı provokasyonu 2012 yılında ise Kürt vatandaşlarımız için yaptığı ortaya çıktı.

Bugünlerde Türkiye’de yaşayan Suriyeli sayısını devletin resmi kayıtlarının üç katı kadar gösteren Özdağ, Suriyelilerden önce de Türkiye’de yaşayan Kürt vatandaşlarımızın Türk nüfusunu demografik olarak tehlikeye soktuğunu iddia etmişti.

TÜRKİYE HEP TEHLİKEDE, BÜYÜK OYUNU HEP “O” GÖRÜYOR

1990’lı yıllarda 28 Şubatçı generallerin desteğiyle ASAM’ı kuran ve kendisini “derin devletin adamı” olarak tanıtarak Ülker Holding ve Diyanet başta olmak üzere pek çok kurumdan milyonlarca dolar para aldığı bilinen Özdağ’ın geçmişindeki karanlık noktalar hala gizemini koruyor.

Siyasete Veli Küçük ve Sedat Peker eliyle sokulan Özdağ, önce MHP’yi ele geçirmeye çalışmış; babasından kalma darbe alışkanlığında başarılı olamayınca Meral Akşener ile birlikte İYİ Parti’yi kurmuştu. Ancak İYİ Parti’den de gönderilen Özdağ, çareyi Zafer Partisi’ni kurmakta bulmuştu.

Popüler olmaya başladığı dönemlerden bu yana sürekli Türkiye’de etnik karışıklık çıkarmayı hedefleyen, Türkiye’nin güvenliğinin tehlikede olduğunu söyleyen ve büyük oyunları sadece kendisinin gördüğünü iddia eden Özdağ’ın özel yetiştirilmiş bir provokatör mü yoksa akıl hastası mı olduğu sorunsalı hala aydınlatılmayı bekleyen sorular arasında.

“Karanlık odaların politika planlayıcısı” yine devrede! Ümit Özdağ, manipülasyona devam ediyor…

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir