Adem Ljajic’in eski sevgilisi Sofija Milosevic Katar’ı karıştırdı! Sırbistan Milli Takımı’nda yataktan yatağa…

Katar'da 2022 Dünya Kupası tüm hızıyla devam ederken, Sırbistan Milli Takımında yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. Sırp futbolcular yasak aşk iddiaları ile çalkalanırken Adem Ljajic'in eski sevgilisinin olayların başrolünde olduğu öğrenildi.

featured

2022 Dünya Kupası Katar’da futbol dışında sansasyonlarla da devam ediyor. Sırbistan Milli Takımında yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. Sırp futbolcular yasak aşk iddiaları ile çalkalanırken Adem Ljajic‘in eski sevgilisi Sofija Milosevic’in olayların başrolünde olduğu öğrenildi.

2022 Dünya Kupası tüm hızıyla sürerken Sırp basınından bomba etkisi yaratacak iddialar ortaya çıkmaya devam ediliyor. Juventus‘un yıldız golücüsü Vlahovic’in yedek kalma sebebinin akıllarda soru işareti bırakırken ünlü gazeteci Richard Wilson‘dan akıl almaz bir iddia geldi.

 

VLAHOVIC NEDEN OYNAMIYOR?

Dünya Kupası öncesi Juventus formasıyla Serie A’da çıktığı 10 resmi maçta 6 gol – 1 asistlik performans sergileyerek turnuvaya oldukça formda başlayan Dusan Vlahovic’in, beklenilenin çok daha altında süre alması akıllarda soru işaretleri bırakmıştı.

HOCASI SAKAT DEMİŞTİ

Brezilya maçında oyuna sonradan dahil olarak kısa süre alan ve zorlu Kamerun mücadelesinde hiç süre alamayan golcü futbolcunun neden oynatılmadığı konusunda açıklamada bulunan Sırbistan Teknik Direktörü Dragan Stojkovic, oyuncusunun sakat olduğunu söylemişti.

 

Dragan Stojkovic‘in bu açıklamasının ardından paylaşımda bulunan Vlahovic ise “hazırım” mesajı vermiş ve hocasını yalanlamıştı.Şimdi ise Dusan Vlahovic‘in Sırbistan formasıyla süre bulamamasının sebebinin bahsi geçen yasak aşk skandalı olduğu iddia ediliyor.

TWITTER’DAN SKANDALI İFŞA ETTİ

Twitter hesabından bir yazı paylaşan gazeteci, Sırbistan Milli Takımı’nda yasak aşk yaşandığını iddia etti.

 

İddiaya göre; forvet Vlahovic, yedek kaleci Rajkovic’in karısı Ana Cakic‘le; Gudelj ise Jovic’in eşi Sofija Milosevic‘le birlikte oldu. Bu çarpıcı iddianın ardından Sırbistan Milli Takımı‘nda Gudelj ve Jovic’in de yumruk yumruğa kavga ettiği öğrenildi.

 Sofija Milosevic

 

 

ADEM LJAJIC’IN ESKİ SEVGİLİSİ

Hatırlanacağı üzere iddialarda yer alan hiçbir oyuncu, son oynanan Kamerun maçında süre almamıştı. İddialarda adı geçen Sofija Milosevic, Fatih Karagümrüklü Adem Ljajic‘in de eski sevgilisi…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir