Çöp Adam dizisi hangi kitaptan uyarlama? Çöp Adam konusu nedir?

Star TV'nin merakla beklenen dizisi Çöp Adam, 30 Kasım Çarşamba akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği OGM Pictures imzalı Çöp Adam dizisi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan ve başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı ve Sinan Albayrak'ın yer aldığı dizinin konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merak ediliyor.

featured

Bu akşam izleyiciye merhaba diyen Çöp Adam dizisi, Star Tv’de ekranlara gelecek. Dizinin senaryosu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından yazılırken, yönetmenliğini ise Yağız Alp üstleniyor. Üstelik dizi birçok ünlü ismi bir araya getiriyor. Peki, Çöp Adam dizisi gerçek mi kurgu mu?

ÇÖP ADAM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Melek Gençoğlu ile Su Ersöz tarafından senaryoya çevrilen Çöp Adam dizisi; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikâyesini konu alıyor.

Elçin Sangu tarafından canlandırılacak Peri karakteri bir banka müdürü. Engin Altan Düzyatan ise bir anda zengin olan Tamer Yılmaz isimli bir yazılımcıyı oynayacak.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir