30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözleri

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Büyük Taarruz'da elde edilen başarının 101. yıldönümü, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Gazi Mustafa KEmal Atatürk önderliğindse elde edilen bu büyük zaferin haklı gururunu sevdikleriyle paylaşmak isteyen ve asırlar geçse de unutulmayacak bu başarıyı sosyal medya üzerinden güzel sözlerle taçlandırmak isteyen vatandaşlar arama motorlarında '30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları resimli 2023, 30 Ağustos sözleri Facebook, Whatsapp, Instagram' sorgulamaları yapıyor.

featured

Bu yıl Türk tarihi açısından önemi oldukça büyük olan Büyük Taarruz‘un 101. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu kapsamda 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözleri araştırma konusu haline geldi. Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığını yaptığı Büyük Taaruz’un zaferle sonuçlanmasının kutlandığı bu ulusal bayramda tüm Türkiye tek yürek oluyor. Günün anlam ve önemini çeşitli platformlar aracılığı ile paylaşmak isteyen vatandaşlar, Atatürk sözleri ile resimli 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları 2023 galeri için araştırmalarına başladı. Biz de sabah.com.tr olarak Zafer Bayramı kutlama mesajı göndermek isteyenler için 30 Ağustos mesajları kurumsal ve bireysel seçeneklerini derledik. 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI VE SÖZLERİ!

30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak için her yıl ülkemizde coşkuyla kutlanan bu tarihte Instagram, Twitter-X, WhatsApp, Facebook üzerinden Zafer Bayramı mesajları ve sözleri gönderiyor.

30AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI GÖRSELLER

Bağımsızlık ateşinin hiç sönmediği, kahramanlığın ve azmin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!

Tarihin sayfalarında destanlaşan zaferin ışığında, özgürlüğün ve bağımsızlığın her daim kutlu olsun. 30 Ağustos’u gururla anıyoruz.

30 ağustos mesajları

30 Ağustos Zaferi milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesinin ebediyen yanacağı bir zaferdir. Bu güzel Zafer Bayramınız kutlu olsun.

Büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını ve ülkemizin koruyucusu Ordumuzun Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nü yürekten kutlarım.

30 ağustos kutlama mesajları

Zafer elbette başaracağım diyenin ve başaracağına inananlarındır. Bu güzel memleketimizde zaferi hak eden Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun. Zafer Bayramımız kutlu olsun.

İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı Kutluyorum.

Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara, rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Milletimizin ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının, Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Tuna Nehri’nin serin kıyılarında aldığı abdestin namazını, Afrika’nın kızgın çöllerinde eda eden bir milletin çocukları olarak 30 Ağustos zafer bayramınızı kutlarım.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir