26-27 Haziran bankalar açık mı? EFT ve Havale işlemleri hesaba geçecek mi?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bankaların çalışma saatleri araştırılıyor. Para çekmek ya da göndermek isteyenler 26-27 Haziran bankalar açık mı kapalı mı sorusu yanıt arıyor. Peki 26-27 haziran tarihlerinde bankalar açık mı? İşte cevabı...

featured

Kurban Bayramına kısa bir süre kala bankaların açık olup olmayacağı merak konusu oldu. Tatil sürecinde bankacılık işlemleri bulunanlar idari izinle birlikte 26-27 Haziran açık mı, kapalı mı, yarım gün mü sorularına yanıt arıyor. Havale ve EFT saatleri özel ve kamu bankalarının resmi sitelerinde araştırılıyor. Peki, 26-27 Haziran bankalar açık mı? Arefe günü ve bayramda bankalar çalışacak mı?

BANKALAR ÇALIŞACAK MI?

26 Haziran günü kamu çalışanları için idari izin sayılacağından özel bankaların çalışması bekleniyor. . Dolayısıyla Pazartesi günü özel sektör hizmet vermeye devam edecek.

Özel kurumlar bayram tatili dışında faaliyetlerini sürdürecek. Bu nedenle bankaların da Pazartesi günü açık olması bekleniyor.

27 HAZİRAN’DA ÇALIŞACAK MI?

27 Haziran Kurban Bayramı Arefe günü olarak idrak edilecek. Yarım gün olarak değerlendirilen resmi tatilde bankaların öğle saatlerine kadar hizmet vermesi bekleniyor.

EFT VE HAVALE İŞLEMLERİ HESABA GEÇECEK Mİ?

Resmi tatil günlerinde yani bayramda EFT ve Havale işlemleri hesaba geçmeyecek. Bu sebeple para gönderme işlemleri bayram sonrası bir sonraki işlem gününde hesaba aktarılabilecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir