2024 Komik Yeni Yıl Mesajları! Eğlenceli, komik, güldüren en güzel yılbaşı mesajları

2024’e eğlenceli bir şekilde girmeyi tercih edenler tarafından yoğun şekilde araştırılıyor. Biz de klasik yeni yıl kutlamalarından sıkılmış hem kendi hem de çevresindekileri güldürmek isteyenler için eğlenceli, ilginç, güldüren, kahkaha attıran, enteresan, en güzel yeni yıl mesajlarını bir araya getirdik.

featured

Yılbaşı kutlama mesajları 31 Aralık’ın ilk ışıklarından itibaren paylaşılmaya başlandı. Yeni bir yıla ulaşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, 2024 yılından beklentilerini sevdikleriyle de paylaşıyor. Özellikle 31 Aralık’ı sevdiklerinden uzakta geçirecek olan vatandaşlar, yılbaşı kutlama mesajlarından faydalanıyor.

2024 yeni yıl mesajları

YILBAŞI KUTLAMA MESAJLARI

*”2024 her zaman en iyi nedenlerle hatırlanacak bir yıl olsun”

*”Yeni yılın gelişini kutlamak için yanında olamadığım için üzgünüm ama uzaktan sana ocaman bir kucaklama ve en iyi dileklerimi gönderiyorum.”

*”Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hıç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.”

*”Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle.”

*”Her yeni yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2024 yılı da böyle olsun.”

*”Bu yıl ve her yıl, gelecek için tek hayalim, güldükçe çoğalan enerjinin hep yanımda olması.”

*”Barış, mutluluk ve beraberlik dolu yeni bir yıl için en içten selamlar gönderiyorum sana Yeni yılın kutlu ve mutlu olsun.”

*”Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle. İyi Yıllar..”

2024 mesajları

KOMİK YENİ YIL MESAJLARI

*Bu yıl da pes etmeden hayallerinin peşinden koşman dileğimle. (En azından spor olur.)

*Karayollarında değil, senin kollarında öleyim. Onca yıl geçti sevgilim, her yeni yıl bir şeyler getirdi bir şeyler götürdü bizden, ama yılların bana en büyük getirisi her zaman sen oldun. İyi ki varsın yeni yılımız kutlu olsun.

*2023 de bitti 2024 de biter e hadi iyi yıllar diyim ne diyim.

*Yeni yılda paha biçilmez mutluluklar ve oldukça yüksek paha biçilebilecek hediyeler senin olsun! İyi seneler!

*Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle. İyi yıllar. 2024 yeni yılınız kutlu olsun

Yılbaşı mesajları

EĞLENCELİ YENİ YIL MESAJLARI


*Bu yılbaşı soğuk geçecek diyorlar… Sanki yılbaşı arada bir haziran ayına denk geliyor!

*2024’ü manyak eğlenceli, heyecanın doruk noktasında falan yani geçirmen dileğiyle.

ENTERESAN YENİ YIL MESAJLARI

*Büyük ikramiyenin açıklanmasına dakikalar kaldı. Yani yarından sonra bana ulaşıp ulaşamayacağını öğreneceğiz. Eğer görüşemezsek kendine iyi bak. Seni tanımak güzeldi 🙂

*Her geçen yılda bir yaştan daha gün alırken, dizimdeki morlukların yerini alnımdaki çizgiler alırken, koşu yarışlarında yavaş yavaş geride kalırken yanımda siz vardınız. İlk aşkımda, ilk hayal kırıklığımda, ilk okulum ve mezuniyetimde, ne zaman ardıma baksam desteğinizi gördüm. Birlikte geçen yıllarımız hiç bitmesin ailem. Mutlu yıllar.

*Dertlerin ufacık, sevinçlerin kocaman olsun. Mutlu yıllar!

*Geçen sene bu gece aldığımız kararların hiçbirini yerine getirmemiş olmanın verdiği iç huzurumuzun onuruna bu yılbaşını kutlayalım. İyi seneler arkadaşlar, iyi seneler.

*Geride kalan her yılda saçlarımızdaki aklar artacak, gözlerimiz daha yorgun bakacak. Her yıl başında bir şeyler değişmiş olacak. Değişmeyen tek şey bu güzel ailemiz olacak. Yan yana geçirdiğimiz her yeni yılda bir yaş daha atsam da kendimi yanınızda güvende hissediyorum. Hep yanımda kalın ailem. Mutlu yıllar.


*Yeni yılı sahanda mı seversin yoksa deplasman da mı? Herkesin yeni yılı kutlu olsun.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir