1955 yılında İran’da çekilen kuduz videosu dehşete düşürdü: ‘Hayata küstüm, paylaşmayın…’

1955 yılında İran’da çekilen kuduz videosu izleyenleri dehşete düşürdü. Videoda kuduz olan bir insanın aşama şama görüntüleri ve ölümü yer alıyor…

İran’da kuduz olan bir adamın hastanede çekildiği iddia edilen görüntüleri korku dolu anlar yaşattı. Görüntülerde ilk etapta sadece kafasını istemsiz sallayan adamın sonraki aşamalarda ağzından köpük çıktığı görülüyor.

ELLERİ VE AYAKLARI BAĞLANDI

Kuduzun son aşamalarına gelindiğinde ise etrafa ve kendisine zarar verilmemesi için adamın el ve ayaklarının bağlandığı görülüyor.

Videonun sonunda ise kuduz olan adamın öldüğü görüntüler yer alıyor.

”HAYATA KÜSTÜM”

İzleyenleri dehşete düşüren kuduz videosu için, ‘’Sabah sabah psikolojimi mahvetti.’’, ‘’Kahvaltı yapamadım. İzlemeyin!’’, ‘’Hayata küstüm, paylaşmayın şöyle şeyler.’’ şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte 1955 yılında İran’da çekilen kuduz videosuna gelen yorumlardan bazıları;

sokak hayvanlarına bir daha el sürmememe sebep olmuş korkunç bir videodur. bir adamın aşama aşama kudurup ölmesini gösteriyor. (+21)

sabah sabah psikolojimi mahveden video

özellikle sokak köpeklerini besleyenlerin izlemesi gereken bir video.

insana ölümün ne kadar zor olabileceğini düşündüren görüntülerdir. er kişinin son anlarında neler yaşadığı hayal dahi edilemiyor. ölüm soğuk ve ağır bir olgu. allah ölümün bile hayırlısını versin.

başıboş köpek sorunu devam ederse kuduz tekrar hortlayabilir. hayvanlar sokakta kaldığı için çöpten besleniyor, her türlü pis suyu içiyor, hastalık taşıyor. mevcut sorunlar arasında halk sağlığı ve hijyeni açısından çözülmesi gereken başlıca sorunlardan biridir başıboş köpek sorunu. siyasiler hiç bu konu hakkında realist konuşmaz çünkü oy kaybettirir ama böyle devam edilirse sayı üstel büyüme olarak katlanacak ve çözülmesi daha zor bir hal alacaktır. zira bir köpek 6 tane de doğurabiliyor ve kısırlaştırma tamamen saçmalık. bir tane kaçırsan yine sayı artıyor.  

sabah sabah nerden buluyorsunuz bu videoları ya. kahvaltı yapamadım. izlemeyin! videoda arkadaki seste dehşet, korku filmi gibi.

bana, bilimin insanlığa olan hizmetlerine teşekkür ettiren videodur. her kim insanlığın faydasına çalışmış veyahut çalışıyorsa allah ondan razı olsun…

aşı karşıtları, aşıların insanları nelerden koruduğunu görsün.

hayata küstüm paylaşmayın şöyle şeyler.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir